Lukuvuosikirja 2019-2020

Aiempien vuosien vuosikirjoihin pääset sivuvalikosta.

Yläkoulun ryhmäytyspäivä 14.8.

Tapainlinnan yläkoulun ryhmäytyspäivää vietettiin heti koulun alussa, oppilaiden viidentenä koulupäivänä. Oppilaita mukana liikuttamassa olivat Hyvinkään seurakunta, Liikuntapalvelut, Nuorisopalvelut, Hyvinkään Seudun Urheilijat, Tahko ja Hyvinkään Nuorisoasema. Reilut 400 oppilasta vaihtoivat puolen tunnin välein tehtävärastipaikkoja. Pieni sateenuhka varjosti aamua, mutta loppujen lopuksi päivä sujui kuitenkin poutaisissa merkeissä. Tarjolla oli tietoa ensiavusta, erilaisia liikuntarasteja, selfiesuunnistusta, rakenneltiin legotaloja, pelattiin mm. Tantrista ja nimibingoa. Päivään mahtui monenlaista toimintaa. Tapainlinnan koulun väki kiittää yhteistyötahojamme jälleen kerran mukavasta päivästä!

 

 

Lukuvuoden avajaiset 16.8.

Tapainlinnan koulun lukuvuosi 2019-20 käynnistettiin virallisesti avajaistilaisuudella salissa. Koulurauhan julistuksen jälkeen uudet oppilaat ja henkilökunta toivotettiin tervetulleiksi kouluumme. Tilaisuuden päätti opekuoro ja -bändi jo perinteeksi muodostuneella musiikkinumerolla "Tässä oon", jonka teemana on koulukiusaamisen vastustaminen: Joka päivä voin valita oman tieni ja uskaltaa ottaa askeleen kohti parempaa toveruutta luoden parempaa Tapiksen yhteisöä.  Meille kaikille vastuullisia, hyvää mieltä tuottavia valintoja lukuvuodelle 2019-20!

 

Mustikassa

Kahdeksannen luokan valinnaisen kotitalouden ryhmät aloittivat kotitalousopinnot mustikkaretkellä. Kävelimme Hyvinkään uuteen Terveysmetsään reiluksi puoleksi tunniksi poimimaan mustikoita ja nauttimaan suotuisasta säästä. Säästyimme aika hyvin sateilta. Kokoontumispaikka retken lopuksi oli sovittu "Sorsalammen" tuntumaan. Kaikkien ryhmien kaikki oppilaat onnistuivat hienosti noudattamaan annettua aikataulua. Kukaan ei eksynyt metsään. Mustikoitakin löysimme kohtuullisen mukavasti, vaikka mustikkavuosi ei tällä kertaa ole niin kovin hyvä. Mustikat perattiin ja pakastettiin luokassa. Oppilaat pääsevät myöhemmin syksyllä ryhmissään suunnittelemaan oman aterian "Syksyn sadosta". Nyt kerättyjä mustikoita on lupa hyödyntää ateriasuunnitelmissa.

          

  
Päivitetty 19.8.2019 Tulosta

   
    Linkki kaupungin etusivulle

 

 

 In English 

  

Lähetä e-kortti

 

Työntekijöille: 
webmail
Opettajat:
- outlook.com/edu.hyvinkaa.fi 

OTA YHTEYTTÄ

PL 86 / Kankurinkatu 4-6
05801 Hyvinkää
p. 019 459 11*
kirjaamo@hyvinkaa.fi
    
Kartta Villatehtaan alueesta 

Kaupungin sähköpostiosoitteet:
etunimi.sukunimi@hyvinkaa.fi
   
Avoinna:
ma-to klo 8-16, pe klo 8-15

   

PALAUTE

Anna ja lue palautetta

VERKKOLASKUT & OSOITE

Verkkolaskutunnus  ja osoite:

verkkolaskuosoite OVT003701258660

operaattori CGI 003703575029

Kaupungin Y-tunnus: 0125866-0

 

PAPERILASKUJEN TOIMITUKSET:
  

Hyvinkään kaupunki
Ostolaskujen käsittely
PL 1
05801 HYVINKÄÄ