Hyvinkääsali

Hyvinkääsali on Hyvinkään oma kulttuuri- ja konserttikeskus kaupungin ydinkeskustassa.

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää ja siksi Hyvinkään kaupungin linjausten mukaisesti Hyvinkääsali ottaa koronapassin käyttöön kaikissa konserteissa ja tapahtumissa 2.12.2021 alkaen. Koronapassi edellytetään kaikilta yli 16-vuotiailta henkilöiltä. Koronapassi mahdollistaa tapahtumien järjestämisen ilman kapasiteettirajoituksia turvallisesti ja vastuullisesti.

Koronapassi ja henkilöllisyystodistus tarkistetaan Hyvinkääsalin pääovilla. Koronapassin saa ladattua Omakannasta tai tarvittaessa paperisena versiona terveydenhuollosta. Todistuksessa tulee olla merkinnät kahdesta koronarokotuksesta tai todistus negatiivisesta koronatestituloksesta (max. 72 h vanha) tai todistus sairastetusta koronavirustaudista (max. 6 kk vanha).

Lukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita todistusten tietoja. Lisätietoa koronatodistuksesta THL:n sivuilla.

Suosittelemme lisäksi kiinnittämään erityistä huomiota käsihygieniaan ja turvaväleihin. Suosittelemme myös vahvasti maskin käyttöä tapahtumissamme.

Tietoa mahdollisista lippujen palautuksista löytyy www.lippu.fi -sivustolta kunkin konsertin tapahtumatiedoista sekä Hyvinkääsalin tapahtumakalenterista https://bit.ly/3llO1NY

Kiireellisissä asioissa yhteydenotot juha.heikkila@hyvinkaa.fi 

Tervetuloa konsertteihin!

Hyvinkääsali on valmistunut vuonna 1987. Talon on  suunnitellut arkkitehti Ilpo Raunio ja Hyvinkääsalin akustiikkakonsulttina on toiminut Alpo Halme. Hyvinkääsalissa on 435 istumapaikkaa ja nouseva katsomo. Näyttämöaukon leveys on 20 metriä.

Päivitetty 7.12.2021