Erityisohjeet turvallisuuteen ja hygieniaan liittyen Hyvinkääsalissa syyskuun tapahtumien aikana

Huom! Viimeisimmän tiedon tulevista Hyvinkääsalin konserteista löydät tapahtumakalenterista https://tapahtumat.hyvinkaa.fi/fi-FI/topic/5d0b969d7dc71849a95f30f4 

  1. Ethän tule paikalle sairaana tai oireisena suojellaksesi muita mahdolliselta tartunnalta.
  2. Pidäthän omalta osaltasi riittävän turvavälin muihin ihmisiin (1-2m).
  3. Saavuthan paikalle ajoissa jotta vältämme ruuhkia ja ihmistungoksia. Pyrimme ohjeistamaan paikan päällä asiakkaillemme kulkureitit huomioiden turvavälit ym. Varaudu jonottamaan pääovilla ennen konserttia (tällä pyrimme välttämään tungoksen syntymisen aulassa, vessoissa, kulkureiteillä ym., jonottaminen tapahtuu turvavälit huomioiden.) Salin ovet avataan hyvissä ajoin ennen konserttia jolla hajautamme ihmisten saapumista katsomoon. Kuljethan lipussa lukevasta ovesta (permanto vasen / oikea / yläkatsomo). Varauduthan siihen, että istumapaikkasi ei välttämättä ole sama mikä lipussa lukee. Osassa konserteista paikat ovat numeroimattomia. Näissä tapauksissa henkilökuntamme ohjeistaa mistä ovista saliin kuljetaan ja mihin istutaan.
  4. Pesethän / desinfioit kätesi saapuessasi paikalle. Yleisölle on tarjolla käsidesiä jokaisessa kerroksessa. Yskithän myös nenäliinaan / hihaan.
  5. Siivousta on tehostettu ja siihen kiinnitetään erityistä huomiota.
  6. Naulakkopalvelussa ei ole henkilökuntaa, yleisö vie takit mukanaan saliin. Huomioithan kuitenkin että kulkuväylät pysyvät avoinna katsomossa paloturvallisuuden takia.
  7. Salissa on käytössä vain puolet salin kapasiteetista turvataksemme turvavälit katsomossa, käytössä on vain joka toinen penkki. Seurueet saavat kuitenkin istua vierekkäin.
  8. Väliaikatarjoiluja on mahdollista tarjoilla asiakkaillemme. Voit tilata tarjoilut joko etukäteen tai paikan päältä. Huomioithan, että kaikille tulee löytyä pöytä sekä istumapaikka, joten tarjoilujen asiakaskapasiteetti on pienempi kuin normaalisti. Suosithan korttimaksua kaikissa ostoissasi.
  9. Suosittelemme käyttämään kasvomaskeja tapahtumissamme. Tarvittaessa maskeja on mahdollista ostaa paikan päältä.
  10. Tapahtumiin tulee jatkuvasti muutoksia joista ilmoitamme kaikissa kanavissamme. Nämä ohjeet ovat voimassa syyskuun tapahtumien ajan ja niitä toteutetaan myös tarvittaessa myöhemmin syksyllä.

Muistathan että kaikissa tilanteissa henkilökuntamme opastaa ja auttaa Sinua!💛

Lisätietoja: Tuotantopäällikkö Juha Heikkilä, 040 1556252, juha.heikkila@hyvinkaa.fi

***********************************************

Hyvinkääsali on Hyvinkään oma kulttuuri- ja konserttikeskus
kaupungin ydinkeskustassa.
Tervetuloa elämysten pariin!

Hyvinkääsali on valmistunut vuonna 1987. Talon on  suunnitellut arkkitehti Ilpo Raunio ja Hyvinkääsalin akustiikkakonsulttina on toiminut Alpo Halme. Hyvinkääsalissa on 435 istumapaikkaa ja nouseva katsomo. Näyttämöaukon leveys on 20 metriä.

Päivitetty 31.8.2020