Henkilöstöetuudet

Huolehdimme hyvinvoinnistasi!Ihmisen käsissä multapaakku jossa kasvin taimi

Hyvinkään kaupungin henkilöstöstrategian mukaisesti päämääränämme on turvata määrällisesti riittävä, rakenteeltaan oikeanlaatuinen, hyvinvoiva, osaava, motivoitunut ja kehittämishaluinen henkilöstö, joka ymmärtää oman työnsä merkityksen osana kaupungin toiminnan kokonaisuutta.

Henkilöstön osaamisen ja ammattitaidon kehittymistä asiakaslähtöisten palvelujen tuottamiseksi tuetaan käsittelemällä työn toteuttamiseen liittyviä asioita yhdessä työpaikkakokouksissa, yhteisillä kehittämishankkeilla ja koulutuksella, tukemalla henkilöstön oma-aloitteista koulutusta sekä edistämällä rajoja ylittävää yhteistyötä.

Lue lisää henkilöstöstrategiasta.

Liikuntapalvelut

Hyvinkään kaupungin henkilökunnan liikunnallisia etuja ajamassa on oma KKI -työryhmä. Työryhmän jäsenet ideoivat ja toteuttavat erilaisia liikunnallisia ja kulttuurillisia ruumiin ja mielen virkistyksiä kaikille työntekijöille. Apuna tässä työssä ovat eri toimipisteiden yli sata kuntokuuriiria. Tarjoamme henkilökunnallemme mm. maksuttomia

  • kuntosalivuoroja ja ohjausta
  • sulka-, lentopallo ja sählyvuoroja
  • joka vuotuiset virkistys-/liikuntaviikot
  • luentoja ym. terveyttä edistävää toimintaa

Kaksi naista juoksumatollaYli kuusi kuukautta työskentelevät sijaiset ovat myös oikeutettuja henkilökorttiin, jolla saat Uimalan ja Taidemuseon pääsymaksusta alennusta.

Hyvinkään tunnetaan monipuolisena harrastekaupunkina, joka tarjoaa mitä erilaisimpia lajeja aina purjelennosta curlingiin. Kaupungissamme toimii yli sata harrasteseuraa ja -yhdistystä. Kaupunkimme liikuntamahdollisuuksista voit lukea kaupungin liikunnan sivuilta.

Päivitetty 21.4.2021