Keskusteluapu

Päivitämme sivun tietoja mahdollisuuksien mukaan. Kaupunki ei vastaa muiden kuin kaupungin omien palveluiden sisällöstä tai mahdollisista muutoksista niissä.


  • Hyvinkään Seudun Mielenterveysseura, keskusteluapua - Ota yhteyttä, jos kaipaat tukea tai kuuntelijaa parisuhde- tai perheongelmissa, läheisen menetettyäsi, arkielämän huolissa ja jaksamisessa, työelämän paineissa, sairauden kohdatessa, traumaattisissa kokemuksissa, muissa vaikeissa elämäntilanteissa
  • Hyvinkään seurakunta, apua ja tukea - Vaikeiden asioiden kanssa ei ole hyvä jäädä yksin, vaan niistä on tärkeää puhua jonkun kanssa. Diakonia on käytännön toimintaa toisen ihmisen auttamiseksi.
  • Hyvinkään seurakunta, perheneuvonta - Perheasiain neuvottelukeskus on Hyvinkään ja Riihimäen seurakuntien ylläpitämä ja se tarjoaa keskusteluapua Hyvinkään, Riihimäen, Hausjärven ja Lopen asukkaille.
  • MLL:n Hyvinkään yhdistys, Perhekummitoiminta - MLL:n Hyvinkään yhdistys toimii hyvinkääläisten lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä hyväksi. Yhdistyksessämme on lähes 300 jäsentä. Sähköposti: pj.hyvinkaanyhdistys(at)mll.fi

Puuttuuko jotakin? Lähetä korjausehdotus sivulinkin kera osoitteeseen taivi.toikka@hyvinkaa.fi.

Päivitetty 13.3.2024