Keskusteluapu

Päivitämme sivun tietoja mahdollisuuksien mukaan. Kaupunki ei vastaa muiden kuin kaupungin omien palveluiden sisällöstä tai mahdollisista muutoksista niissä.


  • Hyvinkään Seudun Mielenterveysseura, keskusteluapua - Ota yhteyttä, jos kaipaat tukea tai kuuntelijaa parisuhde- tai perheongelmissa, läheisen menetettyäsi, arkielämän huolissa ja jaksamisessa, työelämän paineissa, sairauden kohdatessa, traumaattisissa kokemuksissa, muissa vaikeissa elämäntilanteissa
  • Hyvinkään seurakunta, apua ja tukea - Vaikeiden asioiden kanssa ei ole hyvä jäädä yksin, vaan niistä on tärkeää puhua jonkun kanssa. Diakonia on käytännön toimintaa toisen ihmisen auttamiseksi.
  • Hyvinkään seurakunta, perheneuvonta - Perheasiain neuvottelukeskus on Hyvinkään ja Riihimäen seurakuntien ylläpitämä ja se tarjoaa keskusteluapua Hyvinkään, Riihimäen, Hausjärven ja Lopen asukkaille.
  • MLL:n Hyvinkään yhdistys, Perhekummitoiminta - MLL:n Hyvinkään yhdistys toimii hyvinkääläisten lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä hyväksi. Yhdistyksessämme on lähes 300 jäsentä. Sähköposti: pj.hyvinkaanyhdistys(at)mll.fi
  • Valtakunnalliset toimijat, apua yksinäisyyteen - Apua yksinäisyyteen, keskusteluapu -sivun tarkoitus on palvella kaupunkilaisia poikkeustilanteessa. Päivitämme tietoja mahdollisuuksien mukaan, mutta emme vastaa tietojen ajantasaisuudesta. Kaupunki ei myöskään vastaa alla lueteltujen palveluiden sisällöstä tai mahdollisista muutoksista niissä.

Puuttuuko jotakin? Lähetä korjausehdotus sivulinkin kera osoitteeseen taivi.toikka@hyvinkaa.fi.

Päivitetty 26.11.2021