Vuokrattavat tilat

Sivistystoimi vuokraa liikunta-, koulu- ja kokoustiloja. Tilojen vapaita aikoja voi selata web-timmin kautta. Lisäksi sivistystoimen tilavaraamo, tilavaraamo@hyvinkaa.fi, hoitaa Rytkön leirikeskuksen sekä Hyrian liikunta- ja kuntosalien varaukset.

Kaupungintalon aulaa vuokrataan kokous- ja tapahtumakäyttöön. Varausta varten tulee täyttää varauslomake, joka palautetaan kaupungintalon aulapisteeseen. Varaajan tulee tutustua ennen varauksen tekoa aulan varausehtoihin. Lomake ja ehdot ovat sivun oikeassa laidassa.

Päiväkotien salit ja kokoustilat: tiedustelut suoraan päiväkotien johtajilta ja varhaiskasvatuksen nettisivuilta.

Hyria Oy, muut kuin liikunta- ja kuntosalit: tiedustelut vaihde p. 019 778 3000

Järjestökeskus Onnensilta
www.hyvy.fi
Siltakatu 6, 05900  Hyvinkää
Onnensillan tilavarauksia hoidetaan henkilökohtaisesti palvelemalla: Onnensillan aukioloaikoina, sähköpostilla: onnensilta.tilavaraus@hyvy.fi, sivuilta https://www.hyvy.fi/tilavaraus/ tai puhelimitse: 050 306 6315, vastaajaan voi jättää viestin tai soittopyynnön

Tietosuoja Keräämme lomakkeille täyttämäsi tiedot, toimitettuasi ne meille, ilmoitettua käyttötarkoitusta varten. Tietoja ei käytetä muuhun käsittelytarkoitukseen. Tietoja säilytetään kunnes lakisääteinen säilytysaika päättyy. 

Keräämme tiedot, jotta voisimme tukea paikallista kulttuuri-, liikunta-, nuoriso- ja muuta yhdistystoimintaa. 

Lisää tietosuojakäytännöistämme: https://www.hyvinkaa.fi/muut-sivut/tietosuoja/

Päivitetty 11.2.2020