Kohtaamispaikkatoiminta

Onnensilta on kaikille avoin, lämminhenkinen kohtaamispaikka, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tarjolla on paljon maksutonta ja mukavaa tekemistä! Onnensilta tarjoaa myös hyvinkääläisille sosiaali- ja terveysyhdistyksille yhteisen ja esteettömän toimitilan keskustan tuntumassa.

Versotalossa järjestetään monipuolista toimintaa mm. keskusteluun- ja toimintaan perustuvia vertaistukiryhmiä. Versotaloon voi tulla ryhmiin, seurustelemaan, lukemaan lehtiä tai kysymään neuvoja. Tulijoilta ei edellytetä jäsenyyttä, eikä hyvinkääläisyyttä.

OmaisOiva-toiminta on Omaishoitajaliitto ry:n ja paikallisyhdistysten yhteinen toimintamuoto, jonka avulla tuetaan omaishoitajien jaksamista tarjoamalla tietoa, ohjausta ja vertaistukea mahdollisimman lähellä kotia.

Werkko ry järjestää Hyvinkään Välenojan nuorisotalolla (Hanneksenkatu 5, 05880 Hyvinkää) päihteetöntä Olohuone-toimintaa sunnuntaisin klo 12-16.

Yhteisötalo Onni on kaikille avoin ja maksuton kohtaamispaikka. Yhteisön käytössä on keittiö, lahjoituksena saatuja askarteluvälineitä, ompelukone sekä astioita. Tilasta löytyy myös piano ja leikkinurkkaus lapsille.


Sivun päivittäminen on kesken

Päivitetty 17.2.2022