Linkit

Koulussamme käytetään kahta sähköistä oppimisympäristöä, Office 365:tä ja Peda.netiä. Lisäksi käytössämme on sähköinen verkkotyöpöytä Desku.

Deskun kautta pääsee kirjautumaan moniin koulun tai kaupungin tarjoamiin palveluihin, kuten Office 365:een. Deskuun kirjaudutaan omalla henkilökohtaisella tunnuksella, joka on useimmiten muotoa etunimi.sukunimi@oppilas.hyvinkaa.fi. Tällä tunnuksella kirjaudutaan myös koulun tietokoneille ja tableteille. Myös Chromebookeille kirjaudutaan nykyään omilla tunnuksilla.

Palveluiden käyttöä varten jokaisella oppilaalla on käytössään sähköpostiosoite, joka on oppilailla muotoa [käyttäjätunnus]@oppilas.hyvinkaa.fi. Tätä samaista osoitetta voi käyttää myös Office-sovellusten työpöytäversioiden aktivoimisen omalla koneella. Ohjeita asentamiseen voi kysyä TVT-vastaavilta (Konsta Mönkkönen, Terhi Hokkanen).

Käyttäjätunnukset ja salasanat on hyvä muistaa tarkasti. Mikäli salasana tai käyttäjätunnus kuitenkin unohtuu, voi oppilas kääntyä esimerkiksi koulun TVT-vastaavien puoleen.

Peda.net on koko Hyvinkään kaupungin käyttöönottama, Jyväskylän yliopiston kehittämä ja ylläpitämä sähköinen oppimisympäristö. Oppilas luo tänne tunnukset itse ja ne säilyvät hänellä vaikka hän vaihtaisi koulua. Peda.netistä löytyy lisää tietoa ja sinne voi kirjautua seuraavasta linkistä: Peda.net. Koulun Peda.net-sivut löytyvät tästä linkistä: koulun Peda.net.

Desku

Office 365

Wilma

Päivitetty 6.9.2023