Elintarvikkeiden turvallisuus

Ympäristöterveydenhuolto valvoo elintarvikkeiden myyntiä ja käsittelyä. Valvontakohteina ovat mm. elintarvikkeiden tuotantotilat, elintarvikemyymälät, ravintolat, kahvilat, kioskit ja laitoskeittiöt. Ympäristöterveydenhuolto julkaisee Oiva-raportin tekemistään suunnitelluista tarkastuksista. Lisätietoa Oivasta ja yritysten Oiva-raporteista saat Ruokaviraston Oivahymy-sivuilta.    

Kuva Oiva-tekstilogo 

Elintarvikevalvontaa toteutetaan vuosittain tehtävän valvontasuunnitelman mukaisesti. Valvontasuunnitelman mukaisista tarkastuksista peritään maksu. Valvontasuunnitelman hyväksyy Hyvinkään ympäristölautakunta.

 Kuva kahvilan myyntitiskistä, jossa esillä karjalanpiirakoita

Kuva Oiva-raportin esilläpidosta kahvilan myyntitiskillä

 

 

 

Päivitetty 18.2.2020 Tulosta