Kirjasto - Hyvinkää Internet

Kirjasto

PopcorniaKoululaisten kerho alkaa taas 23.8.

Kirjaston kerho koululaisille pidetään torstaisin ryhmätila Olgassa 23.8.-13.12. klo 14-16. Kerhossa pelataan, katsotaan elokuvia, askarrellaan, jutellaan tai vaikka tehdään yhdessä läksyjä. Ensimmäisellä kerralla 23.8. katsotaan elokuva.

Unkarin lippuOma loma-asunto Unkarista?

Zoltán Kósy kertoo asuntokaupoista Unkarissa ma 27.8. klo 18 pääkirjaston ryhmätila Antonissa. Tilaisuus on suomenkielinen ja sen järjestää Hyvinkään Suomi-Unkari Seura. Tilaisuus on kaikille avoin ja ilmainen. Tervetuloa!

kärpässienen kuvaSyksyn Ikinuorten iltapäivät

Syksyn ikinuorten iltapäivien ohjelma on julkaistu ja paperinen versio on jaossa kirjastolla. Katso ohjelma tästä pdf-tiedostosta.

kuvassa vaaleahiuksinen Pauliina Rauhala Ikinuorten iltapäivässä Pauliina Rauhala ti 4.9. klo 13

Ilmaisliput kirjailija Pauliina Rauhalan tilaisuuteen tulevat jakoon ti 28.8. klo 12 pääkirjaston neuvonnassa.

 

 Satutunnit tiistaisin klo 18

Suomenkieliset syksyn satutunnit jatkuvat taas ti 4.9. Englanninkieliset puolestaan jatkuvat 5.9. klo 10.00 Lisätietoa satutunneista. Katso myös englanninkielisten satutuntien ajat täältä.

kuvassa kutimetSyksyn tarinavyyhdit

Syksyn tarinavyyhdit alkavat ke 5.9. pääkirjastossa. Tule kuuntelemaan novelleja ja halutessasi myös tekemään käsitöitä. Syksyn muut kerrat ovat ke  3.10., 7.11. ja 12.12. Tervetuloa! (ei ilmoittautumista)

 

peliohjainPeli-illat nuorten montussa

5.9., 3.10., 7.11. ja 5.12. klo 17-19.  Tule pelaamaan PS4- ja retro SNES-konsoleilla Hyvinkään pääkirjaston nuorten monttuun. Mukana tietty myös lautapelejä. Kaikenikäiset ovat tervetulleita pelaamaan! 

junarataAnna Tiitta kertoo radanrakentajista 6.9.

To 6.9. klo 18 kolmannen polven radanrakentaja Anna Tiitta kertoo ryhmätila Antonissa radanrakentajien ja heidän lastensa elämästä 50-60-lukujen Suomessa. Tilaisuudessa esitellään myös aiheeseen liittyvä romaani Älä jätä minua.

kännykkä ja tietokoneTietokoneopastukset ja digineuvonta syksyllä

Tietokoneopastusten ohjelma julkaistaan elokuun loppupuolella. Kirjastossa saa tarvittaessa digineuvontaa laitteiden ohjelmien käyttöön (neuvojan taitojen rajoissa). Jos neuvojaa ei ole saatavilla, voit tarvittaessa jättää yhteystietosi niin sovitaan sopiva neuvonta-aika. Lisätietoja tästä.

Tietosuoja-asiat

Näistä linkeistä saat tietoa kirjaston asiakkaiden tietosuojaan liittyvistä asioista. Samat lähteet löytyvät myös esim. Hakemisto-sivulta kohdasta "tietosuoja".

Yllätyskassi

Kesän yllätyskassit lainattavissa

Suositut yllätyskassit tulevat taas! Ne ovat lainattavissa Hyvinkään pääkirjastossa 1.6. – 31.8.2016. Aikuisten yllätyskassit lainataan neuvonnasta avaamattomina, joten sisältö säilyy kotiin asti yllätyksenä. Lasten- ja nuorten kasseihin pääsee halutessaan kurkistamaan etukäteen ja päättämään, haluaako lainata kaikki kassin sisältämät kirjat. Lasten- ja nuorten yllätyskassit ovat esillä ja valittu sisältö lainataan joko itse automaatilta tai lainaustiskiltä. Kaikki yllätyskassit sisältöineen palautetaan palautustiskille. Tervetuloa lainaamaan sekä teemakasseja että sekalaisia kasseja!

eMagz-palvelun logoSuomenkielinen eMagz-verkkolehtipalvelu

Voit lukea suomalaisia aikakauslehtiä kirjaston tiloissa omalta laitteeltasi kirjaston langattoman verkon kautta tai kirjaston e-booking-asiakaskoneelta. Et tarvitse palveluun mitään tunnuksia, riittää, että olet kirjaston tiloissa. Valikoimassa mm. Iltalehti, Cosmopolitan, Mondo, Ase & Erä. Linkki palveluun: https://keskikirjastot.emagz.fi/

LP-muunnin musiikkiosastolla

Musiikkiosastolla on käytettävissä LP-levyjä CD:lle muuntava laite. Tarkemmat ohjeet musiikin sivuilla.

 

Kirjastoketun aikamatka Hyvinkään historiaan

Lastenosasto on julkaissut 100-vuotiaan Hyvinkään kunniaksi Kirjastoketun aikamatkan. QR-koodien takaa löytyy kuvia ja videoita, joiden kautta pääsette paitsi sukeltamaan hauskasti Hyvinkään historiaan, myös oppimaan erilaisia asioita kirjastosta. Materiaalissa on käytetty Hyvinkään kaupunginmuseon kuva-arkistoa. Tästä pääset aikamatkalle.

Rockway-musiikkikurssit 

Kirjaston asiakkailla on nyt hyödynnettävissään Rockway-musiikkikursseja. Palvelun internetsivulle kirjaudutaan kirjastokortin numerolla. Lisäksi pitää rekisteröityä, jotta kursseja pääsee lainaamaan. Rockway saattaa käyttää yhteystietoja markkinointiin.

NeuvontaMusiikkiosaston neuvonta

Musiikkiosaston neuvonta on auki ma-ti klo 11-20, ke-to klo 11-16, pe klo 10-18 ja la klo 10-15. Muina kirjaston aukioloaikoina itsepalveluperiaatteella.

lukuneuvontaa

Luku- ja musaneuvontaa

Aloitimme 8.2.2016 uudet lukuneuvonta- ja musaneuvontapalvelut. Jos etsit uutta luettavaa tai kuunneltavaa, kokeile lukuneuvontaa ja/tai musaneuvontaa.

WLANWLAN-yhteys pääkirjastossa

Pääkirjaston lehtisalissa ja opintolukusalissa on käytettävissä langaton internet-yhteys. Yhteys yltää myös suureen osaan muita kirjaston tiloja. Vähintään 15-vuotiaat voivat myös lainata kannettavan tietokoneen käytettäväksi kirjaston tiloissa.

 
Päivitetty 20.8.2018 Tulosta

   
    Linkki kaupungin etusivulle

 

 

 In English 

  

Lähetä e-kortti

 

Työntekijöille: 
webmail
Opettajat:
- outlook.com/edu.hyvinkaa.fi 

OTA YHTEYTTÄ

PL 86 / Kankurinkatu 4-6
05801 Hyvinkää
p. 019 459 11*
hyvinkaa@hyvinkaa.fi

Kartta Villatehtaan alueesta

Kaupungin sähköpostiosoitteet:
etunimi.sukunimi@hyvinkaa.fi

 

PALAUTE

Lähetä palautetta

Puhelinvaihde 019 459 11*

VERKKOLASKUT & OSOITE

Verkkolaskutunnus  ja osoite:

verkkolaskuosoite OVT003701258660

operaattori CGI 003703575029

Kaupungin Y-tunnus: 0125866-0

 

PAPERILASKUJEN TOIMITUKSET:
  

Hyvinkään kaupunki
Ostolaskujen käsittely
PL 1
05801 HYVINKÄÄ