Kuva keskustasta

Tapahtumat ja promootiot

Kuntatekniikan hallinto vuokraa katu- ja puistoalueita ulkoilmatapahtumia varten. Myös promootiot, koirakoulutustapahtumat ja vaali-informaatiotilaisuudet vaativat yleisen alueen maankäyttöluvan.

Katu- ja ulkoilmatapahtumat

Erilaisille katutapahtumille, jotka järjestetään yleisellä alueella, on haettava lupa alueen käyttöön Lupapiste.fi-palvelun kautta. Hakemus: Lupapiste / Yleiset alueet / Yleisten alueiden tai  muiden kunnan omistamien alueiden käyttö / Tapahtuman järjestäminen).

Lupa ulkoilmatapahtumaa varten tarvitaan silloin, kun tapahtuma rajaa alueen yleistä käyttöä rakennelmin. Ulkoilmatapahtuma voi olla tyypiltään avoin yleisötapahtuma, maksullinen yleisötapahtuma tai suljettu tapahtuma.


Promootiot

Promootio on lyhytkestoinen mainos- tai markkinointitapahtuma. Kyseessä on avoin tapahtuma, jossa on tuote-esittelyä, tuotejakelua tai tuotemyyntiä. Lupia promootion järjestämiseen myöntää Tekniikan ja ympäristön toimiala.

Tiedustelut ja neuvontapyynnöt luvista sähköpostitse kirjaamo@hyvinkaa.fi.

 

Vaalit

Hyvinkään kaupunki järjestää vaaleihin osallistuvien ryhmittymien käyttöön julistepaikkoja vaalimainostelineissä. Telineitä  eri puolille kaupunkia. Vaalimainostelineiden käytöstä ei peritä korvausta vaaleihin osallistuvilta ryhmittymiltä.

Julisteiden tai vaalimainonnan sijoittaminen tai kiinnittäminen muualle kaupungin omistamalle tai hallitsemalle maalle tai kaupungin omaisuuteen ilman lupaa ei ole sallittua.

 

Siivouspäivä

Tekniikan ja ympäristön toimiala ei myönnä lupia Siivouspäivää varten, mutta ei myöskään halua estää suosittua tapahtumaa.

Lisätiedot: Siivouspäivän kotisivuilta.

Kaupungin myyntipaikkoja voi tiedustella tekniikan ja ympäristön asiakaspalvelusta.

 

 

 

Henkilötietojen käsittely tekniikka ja ympäristö -toimialalla:  
www.hyvinkaa.fi/henkilotietojen-kasittely-hyvinkaan-tekniikka-ja-ymparisto--toimialalla

Päivitetty 21.7.2021