Hyvinkää työnantajana

Tervetuloa töihin Hyvinkäälle!  

Hyvinkää on ihmisen kokoinen, kotoisa kaupunki ruuhkattomalla metropolialueella. Kaupunki kasvaa ja kehittyy kestävällä tavalla. Hyvinkäällä hektisyys ja hyvää tekevä hiljaisuus ovat harmoniassa. Vehreään maaperäämme on hyvä juurtua niin ihmisen kuin yrityksenkin.

Osaavien ihmisten kaupunki  

Hyvinkään kaupungilla työskentelee monen alan ammattilaisia, meitä on noin 1700 tekijää ja osaajaa. Kaupunki huolehtii kuntalaisten peruspalveluista ja kehittää Hyvinkäätä vetovoimaiseksi ja turvalliseksi paikaksi elää.

Työt Hyvinkään kaupungilla ovat monipuolisia ja motivoivia. Kaupungin työntekijät huolehtivat hyvinvoivan Hyvinkään palveluista; me saamme kadut kuntoon, huolehdimme kirjastoon uutuuskirjat, hoidamme lapset ja opetamme koululaiset – sekä tarjoamme mittavan joukon erilaisia harrastusmahdollisuuksia vapaa-ajan viettoon. Kolmasosa kaupungin työntekijöistä työskentelee perusturvan toimialalla.

Hyvinkää on luotettava työnantaja 

Työnantajana Hyvinkään kaupunki panostaa henkilökuntaansa ja tukee työntekijöiden osaamisen kehittämistä. Hyvinkään kaupunki on luotettava työnantaja ja kaupungissa panostetaan asiakaslähtöisyyteen. Henkilökunnan hyvinvointia tuetaan mm. vuosittaisilla virkistystapahtumilla, maksuttomilla kuntosalivuoroilla ja useilla pallopeli- ja jumppavuoroilla.

Tervetuloa meille!

Rekrytoimme jatkuvasti – katso avoimet paikat   

 

 

 

 

Päivitetty 26.2.2024