Liikuntapaikat

Olemme saaneet Hyrialta ilmoituksen, että Hyrian salit eivät ole ulkopuolisten käytössä. Oppilaitokset tarvitsevat liikuntasalit mahdollistaakseen koronan aiheuttamat uudelleenjärjestelyt oppilasryhmien kokoontumisissa. Ne tuovat tarvittavaa väljyyttä ryhmien kokoontumisiin.

Tämä koskee Uudenmaankatu 249 (Uumo), Kauppalankatu 18 (Urakantalo) ja Karankatu 3-5 (Amis) kiinteistöissä olevia liikuntasaleja ja kuntosaleja. Kaikki vuorot näistä saleista on peruttu.

Hyvinkäällä on erityisesti panostettu luonto- ja virkistysalueiden kehittämiseen ja rakentamiseen. Liikuntapaikkoja hoitaa vakituisesti ympäri vuoden kaksi liikuntapaikkamestaria ja viisitoista liikuntapaikkojenhoitajaa. Tämän lisäksi liikuntapalvelut huolehtii siitä, että liikuntalaitokset eli jäähalli, Sveitsin uimala ja Urheilupuisto sekä kentät ja muut liikunta-alueet ovat hyvässä kunnossa koululaisten, seurojen ja yksittäisten kuntalaisten käyttöön.

LIPAS-liikuntapaikkatietojärjestelmästä löydät kaikki Suomen liikuntapaikat. Hyvinkään liikuntapaikkojen tarkempia tietoja päivitetään jatkuvasti.

https://lipas.fi/etusivu  

Jos jokin liikuntapaikka puuttuu, vinkkaa siitä sähköpostilla minna.kalmari@hyvinkaa.fi.

Päivitetty 24.8.2020