Lumenvastaanottopaikka

Kaupungin lumenvastaanottopaikka on tarkoitettu vain yrityksille. Lumen tulee olla puhdasta ja jätteetöntä. Lumenvastaanottopaikalle kuljetaan automaattipuomin kautta, joka toimii puhelimella sen jälkeen, kun lumentuoja on rekisteröity järjestelmään.

Rekisteröitymistä varten on toimitettava kaupungille yrityksen laskutustiedot, sekä kuljettajat ja puhelinnumerot, joista soittamalla puomi aukeaa.

Tiedot toimitetaan sähköpostilla osoitteeseen tuomas.hurme@hyvinkaa.fi ja ilkka.laiho@hyvinkaa.fi

Lumenvastaanottomaksu on 20,00 € / kuorma + alv 24%

Automaattijärjestelmä ohjaa puomia ja yhdistää soittajan puhelinnumeron yritykseen, jonka perusteella lasku kohdistuu järjestelmään kirjatun puhelinnumeron yritykselle. Kaupunki ei erittele laskua, mikäli yritys ajaa lumikuormia useammilta eri työmaalta. Lumikuormat tuonut yrittäjä vastaa kaikista järjestelmään kirjautuneista lumikuormista ja niiden mahdollisista laskutuksista työn tilaajalta.

Lumenvastaanottopaikka avataan käyttöön, kun lumenkuljetuksen tarve katualueilla talvella alkaa. Mikäli puomi on kiinni, alueelle eikä sen viereen saa tuoda lunta. Viikonloppuisin ja arkipyhinä lumenvastaanottopaikka on suljettu. Aukioloajat:

  • ma  6 – 18
  • ti       3 – 18
  • ke      6 – 18
  • to       3 – 18
  • pe      6 – 18

Automaattipuomin puhelinnumero +358925163214

Päivitetty 24.11.2022