Lehdet

Tervetuloa lehtisaliin!

Käytössäsi on yli 500 aikakaus- ja sanomalehteä.  Uusinta numeroa ei lainata, mutta vanhemmilla lehdillä laina-aika on 2-4 viikkoa. Huomioithan, että lehtilukusalin lauantaisina aamutunteina klo 9-10 sisäänkäynti kirjastotalon torin puoleisesta päädystä!

Lehtilukusalin puhelinnumero on 019 459 2421 ja sähköpostiosoite kirjasto.lehtisali@hyvinkaa.fi Sähköpostiin voi lähettää esim. hankintatoiveita ja puhelimitse voit mm. varata internet-tietokoneen tai tietokoneen tekstinkäsittelyä ja skannaamista varten. Ajanvaraus nettikoneisiin hoituu myös verkossa osoitteesta www.ebooking.dpg.fi/hyvinkaa.

Lehtiluettelot

Hyvinkäälle tulevat aikakauslehdet voit tarkastaa lehtiluetteloistamme:

Kirjastoon tilataan myös lukuisia sanomalehtiä:

 

E-lehdet

Kirjastomme tietokoneilla on käytössä ePress-palvelu. Se sisältää suuret määrät suomalaisten sanomalehtien näköisversioita.

ePress

eMagz -Palvelusta löytyvät suosituimmat suomalaiset aikakauslehdet. Palvelua voi käyttää kirjaston tietokoneilla sekä kirjaston langattoman verkon kautta.

eMagz-palvelun logo

Lisätietoa ja vinkkejä

Jos etsit lehtiartikkelia jostain tietystä aiheesta, tutustu artikkelitietokantoihin. Voit myös hakea artikkeleita suoraan ePress- ja eMagz-palveluiden sivuilta.

Monet lehdet julkaisevat sisältöjä myös verkossa, osa lehdistä taas ilmestyy pelkästään verkossa. Ulkomaisia verkkolehtiä löytyy lisää esimerkiksi Online newspapers -sivustosta.

Päivitetty 24.5.2021