Sijaisvälitys

Sijaisuudet ovat joustava tapa työskennellä. Sinulla on mahdollisuus valita milloin ja missä yksiköissä sekä missä tehtävissä työskentelet. Tarjoamme lyhytaikaisia sijaisuuksia Hyvinkään kaupungin perusopetukseen, päivähoitoon sekä ateria- ja puhtauspalveluihin.

Voit hakea sijaiseksi täyttämällä hakemuksen keikkatyöhön Kuntarekryn sivuilla. Järjestelmästä ja sen käytöstä löydät lisätietoja Kuntarekryn sisäänkirjautumissivulta.

Huom! Valitse lomakkeen kohtaan "alue/kunta, jossa haluan työskennellä" Hyvinkää. Muutoin hakemus ei tule Hyvinkään kaupungin rekrytointitoimistoon. Jätettyäsi hakemuksen, otamme sinuun yhteyttä, jos hakemuksesi johtaa haastatteluun.

Tarvittaessa voit olla yhteydessä:

  • Ura- ja rekrytointisihteeri Marina Aleksejev p. 040 1949 727
  • Työllisyyssihteeri Jenni Hytönen p. 0400 523 159
  • Työllisyyssihteeri Katri Malmberg p. 040 5890 840
  • etunimi.sukunimi@hyvinkaa.fi

 

Hakemuksesi tallennetaan Hyvinkään kaupungin rekrytointiluetteloon. Rekrytointiluettelossa tietojasi säilytetään enintään kaksi vuotta.

Tietojen antaminen on vapaaehtoista ja tiedot ovat asianomaisen itsensä lähettämiä. Tietoja käyttävät vain valintaan osallistuvat henkilöt, joilta on vaadittu tietosuojasitoumus.

Voit halutessasi poistattaa tietosi rekrytointijärjestelmästä aikaisemminkin, ilmoittamalla asiasta ylläoleviin yhteystietoihin.

Tietosuojaseloste

 

Sosiaali- ja terveyspalveluiden sijaisvälitys on siirtynyt Seure henkilöstöpalveluille.

Päivitetty 20.10.2023