Kaavoituksessa tapahtuu

VT3 Veikkari liikekiinteistöt II asemakaava ja asemakaavan muutosehdotus on nähtävillä. Uudenmaankatu 51 asemakaavan muutos on tullut voimaan.

Voimaantulleet

06:112 Uudenmaankatu 51

>> Tutustu tästä kaavan aineistoon

Nähtävillä 14.6.-16.8.2024

20:009 VT3 Veikkari liikekiinteistöt II

>> Tutustu tästä kaavan aineistoon

Vireillä olevat asemakaavat

Katso tästä muut vireillä olevat asemakaavat.


Syksyn 2024 kaavaillat

Kaavoitus jatkaa kesän lomakauden jälkeen yleisölle avoimia vapaamuotoisia kaavailtoja, joissa keskustellaan ajankohtaisista kaavahankkeista ja muista maankäyttöön liittyvistä teemoista.

Kaavaillat pidetään tiistaisin 3.9., 8.10., 5.11. ja 3.12. Hyvinkään kaupungintalon aulassa (Kankurinkatu 4-6) klo 17-19. Syksyn kaavailtojen aiheista tiedotetaan lähempänä kunkin tilaisuuden ajankohtaa.

Tervetuloa tutustumaan ja keskustelemaan !


Mustamännistö-Ahdenkallio asukaskyselyn yhteenveto

Kiitämme kaikkia asukaskyselyyn osallistuneita. Mustamännistö – Ahdenkallion asukaskyselyn yhteenveto on valmistunut, ja se löytyy kaavan aineistosta.

>>Tutustu tästä kaavan aineistoon

Asukaskysely järjestettiin 15.3.-15.4.2024 välisenä aikana. Kysely liittyi käynnissä olevaan asemakaavamuutokseen ja kyselyn tavoitteena oli saada lisää tietoa luonnosvaihetta varten. Vastauksia analysoidaan myöhemmin asemakaavaluonnoksen selostuksessa.


Kruununpuiston pientalotonttien ohjeelliset rakennustapaohjeet

Kruununpuiston pientalotonttien ohjeelliset rakennustapaohjeet ovat valmistuneet, ja ne löytyvät kaavoituksen nettisivujen rakennustapaohjeista.

Klikkaa tästä ohjeisiin 

Rakennustapaohjeessa kerrataan asemakaavan määräykset ja kerrotaan, mitä ne voivat tarkoittaa käytännössä. Ohjeessa on esimerkkejä mm. rakennusten julkisivumateriaaleista, värityksestä, rakennusten laajentamisesta ja talousrakennusten rakentamisesta sekä pihan kasvillisuudesta.


Paavola kehittyy

Metropolia ammattikorkeakoulun maanmittaustekniikan opiskelijat tutkivat syksyn 2023 aikana harjoitustyönään Paavolan aluetta ja ideoivat alueen maankäyttöä. Työ oli osa Paavola-hanketta. Vastausten perusteella laadittiin esitys, jossa käydään läpi vastauksista nousseet suosituimmat teemat.

Katso tästä kyselyn vastaukset >>


Kaavoitusohjelma 2024-2026

>> Tutustu kaavoitusohjelmaan 


Kaavoituskatsaus 2023

Kaavoitusyksikössä on laadittu kaavoituskatsaus 22.11.2023

>> tutustu Kaavoituskatsaukseen 2023

Päivitetty 20.6.2024