Nuorisotilat

Nuorisopalveluilla on käytössään nuorisotaloja ja -tiloja, joita käyttävät Nuorisopalveluiden ohella yhdistykset, yhteistyökumppanit ja yksityiset ihmiset. Nuorisotaloja ja- tiloja (Koppia, Pointtia ja Spottia lukuun ottamatta) voi varata tilavaraamon kautta p. 019 459 2037.

Nuorisotila Pointti, nuortentila Spotti ja nuortentila Koppi eivät ole varattavissa yksityishenkilöiden käyttöön.

Nuorisotila Pointti, p. 040 680 6121
Helenenkatu 21, 05800 Hyvinkää
Tilavaraukset: nuoriso-ohjaaja Jenni Lappalainen, p. 040 668 5040, jenni.lappalainen@hyvinkaa.fi
Nuorisotila Pointissa on 7 nuorten käyttöön suunnattua tilaa:

Mango: Kerhokäyttöön suunnattu tila, josta löytyy mm. manga-pokkareita sekä piirustustarpeita. Tilasta löytyy pöytätasoa, sohvaryhmää sekä kerhojen omat kaapit sisältöineen. Huone on kooltaan 68m².
Papaija: Konsolipelaamiseen sekä lautapelaamiseen painottuva huone, jossa on paljon pöytätilaa sekä tv-ryhmiä. Huone on kooltaan 68m².
Pitaija: Tietokonepelaamiseen keskittyvä huone, jossa sijaitsevat 20 pelitehoista tietokonetta sekä mahdollisuudet striimata huoneen etualalle esimerkiksi pelejä. Huone on kooltaan 68m².
Pomelo: Kerhokäyttöön suunnattu tila, jonka sisustus tarjoaa puitteet askarteluille sekä ajanviettämiselle. Huoneen varastoissa on monipuoliset mahdollisuudet taiteen sekä käsitöiden tekemiseen toiminnassa ja myös pöytäpinta-alaa jättää tarvittaessa teoksia kuivumaan. Huone on kooltaan 66m².
Kookos: Olohuoneen ja keittiön yhdistelmä, suuri huone jossa yhdistyvät keittiö sekä ajanviettotilat. Tilasta löytyy biljardipöytä, sohvaryhmiä sekä ruoanlaittoon tarpeisto. Huone on kooltaan 66m².
Greippi: Tila, josta löytyy biljardipöytä sekä VR-lasit. Tilassa on myös siirreltäviä pöytätasoja erilaisiin käyttötarkoituksiin soveltaen. Huone on kooltaan n. 100m².
Guava: Tanssiin, improvisaatioon sekä musiikkiin suunnattu tila. Tilasta löydät tanssitilaa, ison peiliseinän sekä soittamiseen soveltuvat bändikamat. Huone on kooltaan n. 100m².

Nuortentila Spotti, p. 040 661 0376,
Kauppakeskus Willa, Torikatu 9, 05800 Hyvinkää
Tilavaraukset: nuoriso-ohjaaja Jenna Rintala, p. 040 535 8892, jenna.rintala@hyvinkaa.fi
Tila sijaitsee kauppakeskuksen 3. kerroksessa, Prisman puolella.
Kuva, jossa on nuortentila Spotin sisätilat. Taustalla näkyy nuoria.


Martin nuorisotila
, Martintorinkuja 2, 05810 Hyvinkää
Martin nuorisotila toimii Martintalossa. Nuorisopalveluilla on käytössään kerhohuone, jossa on pieni keittiö sekä biljardipöydät aulassa. Lisäksi salia voi varata esim. kulttuuritapahtumiin.

Rytkön leirikeskus, Kenkiäntie 107, 05720 Hyvinkää
Rytkön leirikeskus sijaitsee Kytäjärven rannalla noin 15 kilometriä Hyvinkään keskustasta. Päärakennuksessa on keittiö ja yksi huone. Tilassa on noin 20 majoituspaikkaa patjoineen. Saunarakennuksessa on sauna, suihkutilat, pukuhuone ja takkahuone. Alueella on lisäksi erillinen wc-rakennus. Päärakennuksen keittiössä voi laittaa ruokaa n. 10-12 henkilölle. Suurempia ryhmiä varten ruokailut voi tilata ulkopuolelta.

Välenojan nuorisotalo, Hanneksenkatu 7, 05880 Hyvinkää
Nuorisotalo on yhteiskäytössä Hyria säätiön kanssa ja siellä järjestetään toimintaa myös yli 18-vuotiaille. Talossa on tilaa 208 neliötä; sali, keittiö, tv-huone, bändihuone ja kolme kerhohuonetta.

Hakalan nuorisotalo, Kuusamanpolku 4, 05460 Hyvinkää
Hakalan talon yhteydessä on myös nuorisotila, jossa on tilaa noin 300 neliömetriä; esiintymislava, tarkkaamo, kahvio, keittiö, kerhohuone, bänditilat, puku- ja pesuhuoneet, toimisto ja moottorihalli.

Nuorisotalo Silta, Solbonkatu 1, 05900 Hyvinkää
Nuorisotalo Silta ei ole enää varattavissa eikä käytössä.

 

Päivitetty 17.4.2024