Vapaaehtoistyö Hyvinkäällä

Hyvinkään kaupunki palvelee tasapuolisesti kaikkia kuntalaisia, järjestöjä, yhteisöjä ja vapaaehtoisia. Työmme on osallisuuden edistämistä ja yhteisöllisyyden vahvistamista. Haluamme tukea paikallisten toimijoiden vapaaehtoistyön koordinointia ja kehittämistä sekä auttaa toimijoita uusien vapaaehtoisten rekrytoinnissa. Omaa vapaaehtoistoimintaa ei Hyvinkään kaupungilla tällä hetkellä ole.


Ajankohtaista:

Lähde löytöretkelle vapaaehtoistoimintaan!

Tutustu kerralla monipuolisiin vapaaehtoistoiminnan muotoihin Hyvinkäällä ja valitse itseäsi kiinnostava toiminta. Koulutus on maksuton ja kaikille avoin! 

Vapaaehtoistoiminnan peruskoulutus järjestetään nyt seitsemännen kerran Hyvinkään eri yhdistysten ja toimijoiden yhteistyössä. Voit valita mieleisesi kymmenestä eri moduulista. Lisätietoja >>täältä.

Kysy lisää!
Heidi Kokko
heidi.kokko@hyvy.fi
050 5217074


Vahvikelinjan puhelinpalvelu ikääntyneille

Vahvikelinja tarjoaa ikääntyneiden arkeen askaretta aivoille ja piristystä päivään.  Puhelinpalvelu on suunnattu kotona asuville ikääntyneille, jotka kaipaavat virkistävää tekemistä päiväänsä. Vahvikelinja ei ole tukipuhelin vaan toimii ikääntyneen oman tukiverkon lisänä. Keskustelujen lisäksi Vahvikelinjalla ratkotaan soittajien kanssa aivopähkinöitä, visaillaan tai tehdään vaikka puhelinjumppaa.

  • Vahvikelinjan puhelinnumero on 050 328 8588.
  • Tällä hetkellä vapaaehtoisemme päivystävät maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin ja sunnuntaisin klo 13–15.

Vahvikelinjan puhelinnumero on tavallinen kännykkänumero, joten se kuuluu tavallisten operaattoreiden puhepaketteihin, eikä siihen soittamisesta koidu ylimääräisiä kuluja.  

Vanhustyön keskusliitto on valtakunnallisesti toimiva luotettava, yli 70-vuotta toiminnassa ollut vanhustyön järjestö, joka tekee tavoitteellisesti työtä ikääntyneiden hyväksi. Vahvikelinjan numeroon voi siis turvallisesti soittaa.

Vahvikelinjan ystävänpäiväteemainen banneri jossa palvelun puhelinnumero


>> Muita ajankohtaisia vapaaehtoistyön tapahtumia Sillankulman sivuilta


Päivitetty 14.8.2023