Kaupungin tukema vapaaehtoistyö

Hyvinkään kaupunki palvelee tasapuolisesti kaikkia kuntalaisia, järjestöjä, yhteisöjä ja vapaaehtoisia. Työmme on vapaaehtoisten ja tuen tarpeessa olevien yhteen saattamista ja saattaen vaihtamista, osallisuuden edistämistä ja yhteisöllisyyden vahvistamista.

Haluamme tukea paikallisten toimijoiden omaa vapaaehtoistyön koordinointia ja kehittämistä sekä auttaa toimijoita uusien vapaaehtoisten rekrytoinnissa.

Sillankulma

Sillankulma eli vapaaehtoisyhteistyön olohuone on avoinna keskiviikkoisin klo 12-15 osoitteessa Solbonkatu 1, Hyvinkää.

Lisäksi Sillankulma on vapaaehtoisten käytössä ennalta sovitusti arkisin klo 8-16 mm. kerhotoimintoja, keskustelutilaisuuksia ja vertaistukitapaamisia varten. Sillankulmaa voi tarpeen mukaan varata myös ilta-aikoina, mutta tästä on sovittava tapauskohtaisesti. Tilaa ja sen tarvikkeita voi hyödyntää kaikille avoimen kerhotoiminnan pyörittämiseen maksutta.

Sillankulmaan mahtuu noin 12 henkilöä kerrallaan. Rakennuksessa on myös keittiö ja inva-wc. TIlaan on pyörätuolilla tai rollaattorilla esteetön pääsy Nuorisotalo Sillan pääovesta. Lisäksi tilassa on oma portaallinen sisäänkäynti pääoven vasemmalla puolen. Sillankulmaan ei ikävä kyllä pääse toistaiseksi sähköpyörätuolilla.

Päivitetty 25.6.2020 Tulosta