Tervetuloa Business Hyvinkään sivuille!

Erinomaisen maantieteellisen sijaintinsa takia Hyvinkää on valikoitunut usean yrityksen sijaintipaikaksi. Hyvinkään logistinen sijainti valtakunnan pääväylien varrella ja reilun puolen tunnin matka autolla tai junalla Helsinkiin sekä tärkeimpiin satamiin ja lentokentälle, luovat edellytyksiä menestyksekkäälle yritystoiminnalle.

Monipuolinen elinkeinorakenne, verkostomainen toimintaympäristö, laadukkaat peruspalvelut, kaupungin aktiivinen elinkeinopolitiikka, elävä kaupunkikeskusta, monipuoliset asumismahdollisuudet ja vapaa-ajanpalvelut tukevat paikkakunnalla toimivia yrityksiä.

Suomen 23. suurimmassa kaupungissa sijaitsee muun muassa Konecranes Oyj:n, KONE Oyj:n ja Ahlsell Oy:n pääkonttori tai toimipiste. Yhteensä Hyvinkäällä on erikokoisia yrityksiä noin 2 600.

Tällä sivustolla kerromme ajankohtaisia elinkeinoelämään ja yrittäjyyteen liittyviä uutisia Hyvinkäältä ja osoitamme miksi Hyvinkää tarjoaa hyvän liiketoimintaympäristön. Esittelemme myös kaupungin yritystontit, kärkitoimialamme ja yhteistyöverkostomme toimijat. 

Tule mukaan menestymään! 

 
20.5.2022

Rockfest-ikkunakilpailu

Hyvinkääläinen yrittäjä! Nyt on aika ilmoittautua mukaan Rockfest-ikkunakilpailuun!


 
31.3.2022

Konecranesin ja Cargotecin suunniteltu sulautuminen peruuntuu

Yhdistyneen Kuningaskunnan kilpailuviranomainen CMA estää Konecranesin ja Cargotecin välisen sulautumisen - yhtiöt peruuttavat suunnitellun sulautumisen.


 
16.2.2022

MASPA.fi tukee yrittäjää vieraskielisen työvoiman palkkaamisessa

MASPA.fi on uusi sivusto, jolle kerätään tietoa vieraskielisen työvoiman palkkaamisesta.