Tervetuloa Business Hyvinkään sivuille!

Erinomaisen maantieteellisen sijaintinsa takia Hyvinkää on valikoitunut usean yrityksen sijaintipaikaksi. Hyvinkään logistinen sijainti valtakunnan pääväylien varrella ja reilun puolen tunnin matka autolla tai junalla Helsinkiin sekä tärkeimpiin satamiin ja lentokentälle, luovat edellytyksiä menestyksekkäälle yritystoiminnalle.

Monipuolinen elinkeinorakenne, verkostomainen toimintaympäristö, laadukkaat peruspalvelut, kaupungin aktiivinen elinkeinopolitiikka, elävä kaupunkikeskusta, monipuoliset asumismahdollisuudet ja vapaa-ajanpalvelut tukevat paikkakunnalla toimivia yrityksiä.

Suomen 23. suurimmassa kaupungissa sijaitsee muun muassa Konecranes Oyj:n, KONE Oyj:n ja Ahlsell Oy:n pääkonttori tai toimipiste. Yhteensä Hyvinkäällä on erikokoisia yrityksiä noin 2 600.

Tällä sivustolla kerromme ajankohtaisia elinkeinoelämään ja yrittäjyyteen liittyviä uutisia Hyvinkäältä ja osoitamme miksi Hyvinkää tarjoaa hyvän liiketoimintaympäristön. Esittelemme myös kaupungin yritystontit, kärkitoimialamme ja yhteistyöverkostomme toimijat. 

Tule mukaan menestymään! 

 
17.12.2021

Kehittämisjaostossa uusia tonttivarauksia

Kehittämisjaosto hyväksyi 13.12.2021 kokouksessaan yritystonttivarauksia.


 
3.12.2021

Cargotecille enemmistö Konecranesista ja Cargotecista syntyvän yhtiön johtoryhmästä

Cargotecille enemmistö Konecranesista ja Cargotecista syntyvän yhtiön johtoryhmästä.


 
30.11.2021

Biltemalle tonttivaraus Veikkarin VT3 alueelta

Tontille on tarkoitus rakentaa noin 7250 k-m2 kokoinen uuden myymäläkonseptin mukainen Biltema tavaratalo.