Hyvinkää - yritystenkin kaupunki!

Erinomaisen maantieteellisen sijaintinsa takia Hyvinkää on valikoitunut usean yrityksen sijaintipaikaksi. Hyvinkään logistinen sijainti valtakunnan pääväylien varrella ja reilun puolen tunnin matka autolla tai junalla Helsinkiin sekä tärkeimpiin satamiin ja lentokentälle, luovat edellytyksiä menestyksekkäälle yritystoiminnalle.

Monipuolinen elinkeinorakenne, verkostomainen toimintaympäristö, laadukkaat peruspalvelut, kaupungin aktiivinen elinkeinopolitiikka, elävä kaupunkikeskusta, monipuoliset asumismahdollisuudet ja vapaa-ajanpalvelut tukevat paikkakunnalla toimivia yrityksiä.

Suomen 23. suurimmassa kaupungissa sijaitsee muun muassa Konecranes Oyj:n, KONE Oyj:n ja Ahlsell Oy:n pääkonttori tai toimipiste. Yhteensä Hyvinkäällä on erikokoisia yrityksiä noin 2 600.

Tällä sivustolla kerromme ajankohtaisia elinkeinoelämään ja yrittäjyyteen liittyviä uutisia Hyvinkäältä ja osoitamme miksi Hyvinkää tarjoaa hyvän liiketoimintaympäristön. Esittelemme myös kaupungin yritystontit, kärkitoimialamme ja yhteistyöverkostomme toimijat. 

Tule mukaan menestymään! 

 
13.1.2023

Tervetuloa HyviRekry tapahtumaan 9.2.2023

Rekrytointitapahtuma klo 13.00–16.00 Hyvinkään kaupungintalon aulassa (Kankurinkatu 4-6).

Tarjolla on runsaasti avoimia työpaikkoja, tietoa koulutusmahdollisuuksista ja muista työllistymisen palveluista.


 
2.2.2023

Kaavoituksessa tapahtuu

Parantolankatu 40-42 asemakaavan muutosehdotus on asetettu julkisesti nähtäville.

Kevään 2023 kaavaillat käynnistyvät 7.2.2023, tervetuloa !


 
1.2.2023

Vastaa Uudenmaan osaamistarvekyselyyn 7.2.2023 mennessä

Vastaamalla voit auttaa kehittämään koulutusta oman alueen työelämän ja tulevaisuuden tarpeisiin.