Yrityksen perustaminen ja kehittäminen

Miksi perustimme yrityksen juuri Hyvinkäälle?

"NumerotON Oy on tilitoimisto, jonka toimitilojen sijainnit pystyimme vapaasti päättämään minne tahansa Etelä-Suomeen. Avasimme toimiston Hyvinkäälle, koska täältä 50 kilometrin säteellä meillä on mahdollisuus palvella tehokkaasti niin pääkaupunkiseudun kuin Kanta-Hämeen asiakkaitamme. Sujuvat liikenneyhteydet takaavat liikkumisen niin asiakkaidemme luokse kuin työntekijöillemme töihin toimistolle. Samalla pystyimme tuomaan tarjolle Hyvinkääläisille PK-yrityksille uutta ja kattavaa konsultointiosaamista". Markus Lustig, Toimitusjohtaja, NumerotON Oy

Hyvinkään kaupunki on yhteistyökumppanisi kun olet perustamassa yritystä Hyvinkäälle tai yritykselläsi on tarvetta kehittää toimintaa. Yhteyshenkilönä kaupungin organisaatiossa on elinkeinopäällikkö Jyrki Käki. Ohjaamme sinut tarvittaessa YritysVoimala Oy:n, TechVillan tai muiden osaavien yhteistyökumppaneidemme palveluihin. 

YritysVoimala Oy

YritysVoimala tarjoaa maksutonta perusneuvontaa kaikille talousalueen yrityksille. Perusneuvonta kattaa yrityksen kehittämisen ja liiketoiminnan suunnittelun avustamisen, neuvonnan markkinointiin, hallintoon, henkilökuntaan, sukupolven vaihdoksiin ja rahoitukseen liittyvissä asioissa.

Lisäksi YritysVoimala tarjoaa oman yrityksen perustamista suunnittelevalle henkilökohtaista, luottamuksellista ja maksutonta neuvontapalvelua liikeidean arvioinnissa sekä muissa yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa.

www.yritysvoimala.fi

Teknologiakeskus TechVilla Oy

TechVilla auttaa teknologia-alalla toimivia yrityksiä kasvamaan, kansainvälistymään ja menestymään. TechVilla luo uutta osaamista ja tietoa, joista on asiakkaille välitöntä hyötyä. TechVillan asiakkaita ovat teknologiateollisuuden kasvuyritykset ja toimittajat, logistiikkakeskustoimijat sekä alan erikoisosaajat.

www.techvilla.fi

Yritys-Suomi

Yrityspalvelut sähköisesti yhdessä osoitteessa www.yrityssuomi.fi/   
Tietoa, palveluja ja työkaluja yrityksille ja yrityksen perustajalle.

 

Kuvassa Konecranesin tehdassali

Päivitetty 24.1.2024