Yrityksen perustaminen ja kehittäminen

Miksi perurstimme yrityksen juuri Hyvinkäälle?

"NumerotON Oy on tilitoimisto, jonka toimitilojen sijainnit pystyimme vapaasti päättämään minne tahansa Etelä-Suomeen. Avasimme toimiston Hyvinkäälle, koska täältä 50 kilometrin säteellä meillä on mahdollisuus palvella tehokkaasti niin pääkaupunkiseudun kuin Kanta-Hämeen asiakkaitamme. Sujuvat liikenneyhteydet takaavat liikkumisen niin asiakkaidemme luokse kuin työntekijöillemme töihin toimistolle. Samalla pystyimme tuomaan tarjolle Hyvinkääläisille PK-yrityksille uutta ja kattavaa konsultointiosaamista". Markus Lustig, Toimitusjohtaja, NumerotON Oy

Hyvinkään kaupunki on yhteistyökumppanisi kun olet perustamassa yritystä Hyvinkäälle tai yritykselläsi on tarvetta kehittää toimintaa. Yhteyshenkilöitä kaupungin organisaatiossa ovat elinkeinopäällikkö Jyrki Käki tai liiketoimintajohtaja Annukka Lehtonen. Ohjaamme sinut tarvittaessa YritysVoimala Oy:n, TechVillan tai muiden osaavien yhteistyökumppaneidemme palveluihin. 

YritysVoimala Oy

YritysVoimala tarjoaa maksutonta perusneuvontaa kaikille talousalueen yrityksille. Perusneuvonta kattaa yrityksen kehittämisen ja liiketoiminnan suunnittelun avustamisen, neuvonnan markkinointiin, hallintoon, henkilökuntaan, sukupolven vaihdoksiin ja rahoitukseen liittyvissä asioissa.

Lisäksi YritysVoimala tarjoaa oman yrityksen perustamista suunnittelevalle henkilökohtaista, luottamuksellista ja maksutonta neuvontapalvelua liikeidean arvioinnissa sekä muissa yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa.

www.yritysvoimala.fi

Teknologiakeskus TechVilla Oy

TechVilla auttaa teknologia-alalla toimivia yrityksiä kasvamaan, kansainvälistymään ja menestymään. TechVilla luo uutta osaamista ja tietoa, joista on asiakkaille välitöntä hyötyä. TechVillan asiakkaita ovat teknologiateollisuuden kasvuyritykset ja toimittajat, logistiikkakeskustoimijat sekä alan erikoisosaajat.

www.techvilla.fi

Yritys-Suomi

Yrityspalvelut sähköisesti yhdessä osoitteessa www.yrityssuomi.fi/   
Tietoa, palveluja ja työkaluja yrityksille ja yrityksen perustajalle.

 

Päivitetty 29.8.2019 Tulosta

   
    Linkki kaupungin etusivulle

 

 

 In English 

  

Lähetä e-kortti

 

Työntekijöille: 
webmail
Opettajat:
- outlook.com/edu.hyvinkaa.fi 

OTA YHTEYTTÄ

PL 86 / Kankurinkatu 4-6
05801 Hyvinkää
p. 019 459 11*
kirjaamo@hyvinkaa.fi
    
Kartta Villatehtaan alueesta 

Kaupungin sähköpostiosoitteet:
etunimi.sukunimi@hyvinkaa.fi
   
Avoinna:
ma-to klo 8-16, pe klo 8-15

   

PALAUTE

Anna ja lue palautetta

VERKKOLASKUT & OSOITE

Verkkolaskutunnus  ja osoite:

verkkolaskuosoite OVT003701258660

operaattori CGI 003703575029

Kaupungin Y-tunnus: 0125866-0

 

PAPERILASKUJEN TOIMITUKSET:
  

Hyvinkään kaupunki
Ostolaskujen käsittely
PL 1
05801 HYVINKÄÄ