Vanhempainyhdistys

Tapainlinnan koulun vanhempainyhdistys ry TAPIS

Vanhempainyhdistys Tapiksen logo

Tapainlinnan koulun vanhempainyhdistys perustettiin vuonna 2006 edistämään kodin ja koulun välistä yhteistyötä ja vuorovaikutusta sekä tukemaan hyvän kasvuympäristön ja hengen luomista koulun oppilaiden myönteisen kehityksen edistämiseksi.

Vanhempainyhdistyksen vuosikokouksessa valittiin uusi hallitus.
Puheenjohtajaksi valittiin Taina Haukka ja hallituksen jäseniksi Hannu Toivo, Marjo Kantomaa, Aino Kähäri, Mari Zerouali, Yasmin Ekim-Hammouda, Maija Viitala ja Merit Maremäe.

Opettajien edustajina toimivat Tarja Lähteinen (alakoulu) ja Minna Harjunpää (yläkoulu).

Mitä Tapis tekee?

Järjestämme erilaisia tapahtumia. Jäsenmaksurahoilla tuemme stipendejä, luokkaretkiä sekä leirikouluja. Annamme tukea myös luokkahengen nostattamiseen 1.—4.–luokkalaisille.

Mukaan toimintaan?

Kaikki vanhemmat ovat tervetulleita kokouksiin kuuntelemaan ajankohtaisia asioita sekä kertomaan ideoita toiminnan kehittämiseksi. Erilaisiin tapahtumiin toivotaan myös vapaaehtoisia auttamaan mm. buffetin myyjinä. Jos kiinnostuit, laita viestiä yhdistyksen sähköpostiin tai Facebookin kautta!

Anna tukesi Tapiksen toiminnalle!

Perheet voivat osoittaa tukensa vapaaehtoisvoimin toteutetulle toiminnalle maksamalla 10 euron jäsenmaksun kuluvalle toimikaudelle. Yhdistyksen tili: Handelsbanken, Hyvinkää, FI10 3131300 1244565 Kirjoita viestikenttään oma nimesi/lapsesi nimi ja luokka.

Terveisin Tapiksen hallitus

Sähköposti: tapisvanhemmat(@)gmail.com

Facebook: Tapainlinnan koulun vanhempainyhdistys ry

Instagram: tapis_vanhemmat

Päivitetty 3.10.2023