Vanhempainyhdistys

TAPAINLINNAN KOULUN VANHEMPAINYHDISTYS RY, TAPIS

Tapainlinnan koulun vanhempainyhdistys perustettiin vuonna 2006 edistämään kodin ja koulun välistä yhteistyötä ja vuorovaikutusta sekä tukemaan hyvän kasvuympäristön ja hengen luomista koulun oppilaiden myönteisen kehityksen edistämiseksi. Yhdistyksen "kummina" toimi Hyvinkään Yhteiskoulun Koti ja Koulu –yhdistys ja sen kantavat voimat. Kiitokset heille! Tapainlinnan koulun vanhempainyhdistys on Suomen Vanhempainliitto ry:n jäsen.

Yhdistys kerää varoja järjestämällä erilaista toimintaa sekä myöntämällä mahdollisia avustuksia. Alkupääomaksi saimme varoja Hyvinkään Yhteiskoulun Koti ja Koulu -yhdistykseltä. Keräämillään varoilla Tapis järjestää toimintaa, rahoittaa koulun stipendejä sekä tukee koulun ja luokkien toimintaa.

Vanhempainyhdistyksen hallitus 2019–2010

Paula Kyllönen (puheenjohtaja)
Johanna Kattelus (varapuheenjohtaja)
Minna Harjunpää (sihteeri)
Heli Kostia (rahastonhoitaja)
Milla Koivuselkä
Maria Isotupa
Essi Laukkanen
Tiina Kajoniemi

Opettajien edustajina toimivat Tarja Lähteinen (alakoulu) ja Marjo Löytty (yläkoulu).

Vanhempainyhdistyksen jäsenmaksu ja joulumyyjäisinfoa

Toivotamme vanhemmat ja lapset mukaan toimintaan, esim. joulumyyjäisiin la 30.11.2019 koululla, tämä on lapsille myös koulupäivä.

Yhdistys organisoi tapahtuman ja järjestää buffetin, jonka tuotto käytetään mm. oppilaiden stipendeihin. Myyjäiset ovat koulun juhlasalissa klo 9-12. Toivomme 5. ja 9. luokkien osallistuvan buffetissa myytävien leivonnaisten tekemiseen. Lisätietoja tapahtumasta tulee marraskuussa.

Perheet voivat osoittaa tukensa vapaaehtoisvoimin toteutetulle toiminnalle maksamalla 10 euron jäsenmaksun. Yhdistyksen tili: Handelsbanken, Hyvinkää FI10 3131300 1244565. Kirjoita viestikenttään oma nimesi/lapsesi nimi ja luokka.

Jäsenmaksun voit maksaa käteisellä myös la 30.11. joulumyyjäisissä.

Vanhempien sählyvuoro

Vanhempainyhdistys Tapis ry:llä on varattuna vanhempien sählyvuoro keskiviikkoisin klo 19.00–20.00 Tapainlinnan koulun saliin. Tervetuloa miehet ja naiset!

Salivuorojen muututtua maksullisiksi on tämäkin ryhmä maksullinen omakustannushintaan, alustavasti 40 euroa/pelaaja. Keväällä kerätään lisää rahaa, jos tarvitsee.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Sähköposti: tapisvanhemmat(@)gmail.com

Facebook: Tapainlinnan koulun vanhempainyhdistys ry

Instagram: tapis_vanhemmat

Päivitetty 12.11.2019 Tulosta