Paavola kehittyy

Paavolatalo-hanke esitellään asukkaille perjantaina 25.11.

Paavolan uuden päiväkodin, liikuntahallin ja kokoontumistilan suunnittelu on alkanut. Kokonaisuudesta muodostuu Paavolan koulun ja uusien rakennuksien yhdistelmä: Paavolatalo. Paavolatalo tulee valmistuessaan muodostamaan viihtyisän, käytännöllisen ja useita eri tahoja palvelevan kokonaisuuden Paavolan sydämeen. Se suunnitellaan käyttäjiä varten heidän kanssaan.

Mahdollisuus kysyä ja esittää ideoita

Hyvinkään kaupunki järjestää kuntalaisille asukastilaisuuden Paavolatalo-hankkeesta perjantaina 25.11. klo 12 Paavolan koulun auditoriossa. Tilaisuudessa esitellään hankesuunnitelmat ja asukkailla on mahdollisuus esittää ideoita, toiveita ja kysellä hankkeesta vapaan keskustelun merkeissä. Paikalla hanketta ovat esittelemässä arkkitehti Maarit Patronen sekä Hyvinkään kaupungilta projektipäällikkö Sami Husu.

Heränneet kysymykset kerätään ylös. Kaupungin verkkosivuille avataan tilaisuuden jälkeen Kysymyksiä ja vastauksia -palsta, jossa kaupunki vastaa avoimesti kuntalaisten kysymyksiin.

Tervetuloa Paavolatalo-hankkeen asukastilaisuuteen perjantaina 25.11. klo 12 Paavolan koulun auditorioon (Oraskatu 7, 05880 Hyvinkää).

Seuraava asukastilaisuus järjestetään keväällä 2023.

Lähetä oma kysymyksesi

Lähetä meille oma kysymyksesi. Keräämme kysymykset ja vastaukset omalle sivulleen.

Lähetä kysymys 

Lisätietoja

Lisätietoja rakennusprojektista voit kysyä:

Antti Nikkanen
kiinteistöjohtaja
p. 040 661 37 44
antti.nikkanen@hyvinkaa.fi

Eila Rapala
varhaiskasvatuksen johtaja
p. 040 542 31 72
eila.rapala@hyvinkaa.fi

Mika Heikura
perusopetuksen johtaja
p. 040 779 4371
mika.heikura@hyvinkaa.fi

Päivitetty 23.11.2022