Vierailut ja opetukset

Kirjastovierailut

Kirjastoon voi tulla tutustumaan ryhmässä. Ryhmävierailun sisältö voidaan räätälöidä tarpeen mukaan. Lukiolaiset, ammatillisten oppilaitosten opiskelijat ja aikuisopiskelijat, yhdistykset, harrastusryhmät ja muut yhteisöt voivat varata ajan kirjaston esittelykierrokselle ja sopia käynnin sisällöstä.

Kirjaston digituki

Digituki kirjastossa on maksutonta. Tietotekniikan opastustilaisuuksissa saa neuvontaa erilaisista aiheista. Katso ohjelma sivulta Kirjaston tietotekniikkaopastukset.

Kirjastonkäytönopetus ja kirjavinkkaus lapsille

Päiväkotien ja alakoulujen kirjastonkäytönopetuksesta vastaa lastenosasto. Kirjastonkäytönopetukseen pitää varata aika etukäteen. Lisätietoja lastenosaston sivuilta.

Kirjastonkäytönopetus nuorille ja aikuisille

Yläkoulun, lukion, ammattikoulujen ja aikuisryhmien käyttäjäkoulutuksesta vastaa pääkirjaston aikuistenosasto. Yhteyshenkilöt: informaatikko Katja Pettersson 019 459 2466 (katja.pettersson@hyvinkaa.fi) ja kirjastonhoitaja Sari Piironen 019 459 2427 (sari.piironen@hyvinkaa.fi).

Kulttuuripolku kirjastossa

Kulttuuripolkuun kuuluvana ohjelmana kakkosluokat vierailevat kirjastossa syyslukukaudella, kevätlukukaudella vierailuvuorossa ovat kuudesluokkalaiset. Pääkirjaston lisäksi alakoululaiset voivat vierailla myös Hakalan kirjastoissa. Kulttuuripolkuvierailut on hyvä sopia ajoissa, koska kirjastoon sopii vain yksi ryhmä kerrallaan.

Päivitetty 5.10.2021