Liikunta

Hyvinkää on monipuolinen liikuntakaupunki! Kaupungin urheiluseuroista valtakunnallisesti tunnettuja ovat esimerkiksi Hyvinkään Tahko ja Hyvinkään Ponteva. Hyvinkäällä voi harrastaa monipuolisesti liikuntaa - esimerkiksi pyöräilyolosuhteet ovat erinomaisia, ja talvella hiihtolatuja on kymmeniä kilometrejä ympäri kaupunkia. Kaupungin lisäksi myös urheiluseurat ja yksityiset palveluntarjoajat mahdollistavat harrastamisen laidasta laitaan: tarjolla on kaikenlaista jousiammunnasta biljardiin, suunnistuksesta pesäpalloon ja golfista kamppailulajeihin.

Hyvinkään liikuntapaikoilla on yleinen käytäntö, ettei koiria tai muitakaan lemmikkieläimiä saa tuoda niihin. Haluamme turvata lemmikkien ja ihmisten turvallisuuden. On paljon ihmisiä jotka pelkäävät koiria, ja koiria jotka pelkäävät väkijoukkoja. Stressaantunut koira voi käyttäytyä arvaamattomasti.

Järjestyslaki (27.6.2003/612) 14§
Koiran omistajan on pidettävä huolta siitä, ettei koira pääse kytkemättömänä kuntopolulle tai muulle sen kaltaiselle juoksuradalla eikä ainakaan yleiselle uimarannalle, lasten leikkipaikaksi varatulle alueelle, toriaikana torille taikka yleiseen käyttöön kunnostetulle ladulle tai urheilukentälle, jollei se ole erikseen sallittua. (19.12.2003/1195)

Lisätietoja kaikista ohjatuista liikuntaryhmistä antaa halliesimies Katarina Kiki Norrena.

 

 Liikuntapalvelut instagramissa   Liikuntapalvelut facebookissa

Päivitetty 13.6.2023