Digitukea Hyvinkäällä

Hyödyllisiä digivinkkejä ja -linkkejä:


Oikopolkuja:

Tarjoamme senioreille vapaaehtoisten ikäihmisten toimesta henkilökohtaista ja maksutonta opastusta tietokoneiden, tablettien ja kännyköiden käytössä. Kun opastaja ja opastettava ovat samaa ikäluokkaa, on helpompaa löytää yhteinen kieli ja harjoitella hyödyntämään nykytekniikkaa ja sähköisiä palveluita. Hyvinkään opastuksemme löydät >> täältä.

Järjestämme myös erilaisia etätietoiskuja tietotekniikkaan liittyen. Niistä osa on avoimia kaikille senioreille. Voit seurata tulossa olevia tietoiskuja Enterin >> tapahtumalistauksesta.
  • Kansalaisneuvonta 

    Kansalaisneuvonta on julkisten palvelujen käyttäjille suunnattu neuvontapalvelu, joka tukee muiden viranomaisten omia neuvontapalveluita. Palvelun avulla halutaan lisätä tietoisuutta julkisen hallinnon palveluista sekä helpottaa niissä asiointia. Palvelusta vastaa Digi- ja väestötietovirasto.

Valtakunnallisesta SeniorSurf Etäopastus -palvelusta kuka tahansa seniori mistä päin Suomea tahansa voi pyytää etäopastusta digiasioissa. Palvelua koordinoi Vanhustyön keskusliiton SeniorSurf-toiminta. Opastajina toimivat vapaaehtoiset vertaisopastajat eri puolilta Suomea.

Etäopastuspyyntöjä voi jättää:
• verkkolomakkeella osoitteessa www.etäopastus.fi
• puhelimitse maanantaisin ja torstaisin klo 10-12, puh. 044 700 7101 (hinta pvm/mpm)

Päivitetty 26.9.2023