Tervetuloa Pelikirja-sivuille!

Kun muualla puhutaan kaupunkistrategiasta, meillä Hyvinkäällä on päätetty puhua Hyvinkään Pelikirjasta.

Hyvinkään Pelikirja on kaupunginvaltuuston hyväksymä asiakirja. Samalla se on keskeinen kaupungin johtamisen sekä palvelutuotannon suunnittelun, kehittämisen ja arvioinnin apuväline.

Pelikirjan avulla kerromme, mitä asioita kaupunki toiminnallaan tavoittelee, mitä asioita tulevina vuosina halutaan painottaa ja mitä kaupunki aikoo tehdä tulevaisuuden päämääriensä saavuttamiseksi. Pelikirjassa kerromme, minkälaista tulevaisuutta Hyvinkäälle halutaan rakentaa. Pelikirjassa kuvataan myös kaupungin yhteinen pelitapa, yhteinen tapamme toimia.

Hyvinkään Pelikirja rakentuu pelikartasta, kolmesta kärjestä, peruspalveluista, kuudesta tukipilarista ja yhteisestä Hyvinkään tavasta toimia (kuva alla).

Pelikirjan tehtävänä on ohjata meitä toimimaan tavoilla, jotka saavat hyvinkääläiset kokemaan ylpeyttä kotikaupungistaan. Tahtotilanamme on Hyvinkään tunnettuuden vahvistaminen.

Keskeinen viestimme on, että Hyvinkää on hyvässä vireessä. Pelaamme yhdessä Hyvinkään hyväksi!

Tutustu Hyvinkään pelikirjaan tästä

Testaa tästä, miten hyvin tunnet Hyvinkään

Miten yllä olevaa pelikarttaa luetaan?

  • Pelikirjan kärjet kuvaavat, että olemme päättäneet painottaa kaupungin houkuttelevuuden lisäämistä, yritysten kanssa tehtävää yhteistyötä sekä yhteisöllisyyden ja Hyvinkää-hengen kehittämistä. Uuden strategiakauden kehittämistyömme tulee painottumaan seitsemään valtuuston hyväksymään kärkihankkeeseen. Näistä kerromme tarkemmin Pelikirjassa.
  • Toimintamme tueksi olemme tunnistaneet kuusi tukipilaria. Pelikirjan mukaisia tukipilareitamme ovat: demokratia ja osallisuus, talous, henkilöstö, turvallisuus, kestävä kehitys ja sähköiset palvelut. Kunkin tukipilarin sisältö avataan tarkemmin Pelikirjassa.
  • Yhteisen pelitapamme perustana on, että toimimme asiakkaidemme parhaaksi. Työskentelemme hyvinkääläisiä asukkaita, yrityksiä, yhdistyksiä, matkailijoita ja muita asiakkaitamme varten. Teemme työtämme sata lasissa, mikä meillä Hyvinkäällä tarkoittaa tehokkuutta, innostusta ja sitoutuneisuutta. Kokeilemme ja uudistumme. Uskallamme tehdä asioita uudella tavalla. Haluamme oppia uutta ja kehittää toimintojamme aktiivisesti. Suuntaamme luottavaisesti kohti tulevaa. Pelaamme reilua peliä, meidän kanssamme on mukava tehdä yhteistyötä. 
Päivitetty 21.11.2017 Tulosta

   
    Linkki kaupungin etusivulle

 

 

 In English 

  

Lähetä e-kortti

 

Työntekijöille: 
webmail
Opettajat:
- outlook.com/edu.hyvinkaa.fi 

OTA YHTEYTTÄ

PL 86 / Kankurinkatu 4-6
05801 Hyvinkää
p. 019 459 11*
kirjaamo@hyvinkaa.fi
    
Kartta Villatehtaan alueesta 

Kaupungin sähköpostiosoitteet:
etunimi.sukunimi@hyvinkaa.fi
   
Avoinna:
ma-to klo 8-16, pe klo 8-15

   

PALAUTE

Lähetä palautetta

Puhelinvaihde 019 459 11*

VERKKOLASKUT & OSOITE

Verkkolaskutunnus  ja osoite:

verkkolaskuosoite OVT003701258660

operaattori CGI 003703575029

Kaupungin Y-tunnus: 0125866-0

 

PAPERILASKUJEN TOIMITUKSET:
  

Hyvinkään kaupunki
Ostolaskujen käsittely
PL 1
05801 HYVINKÄÄ