Elinvoimainen elämyskaupunki

Visio

Kaupunkimme elinvoima on uudistumiskykyä, jota tarvitsemme asukkaidemme hyvinvoinnin, palvelujen toimivuuden ja taloudellisen kasvun edistämiseksi.

Elinvoimamme perustuu vetovoimaiseen ympäristöön, monipuoliseen yrityskantaan, osaamiseen, työvoiman saatavuuteen, yhteisöllisyyteen, vahvaan kuntatalouteen ja laadukkaasti hoidettuihin palveluihin asukkaiden eri elämänvaiheissa.

Vetovoimainen elämyskaupunkimme houkuttelee uusia asukkaita, yrityksiä, työntekijöitä, opiskelijoita ja matkailijoita. Kilpailukykyiset yrityksemme tarjoavat monenlaisia työpaikkoja. Verotuloilla huolehdimme kaupungin palveluista. Toimivat palvelut parantavat puolestaan arjen toimivuutta ja viihtyvyyttä, mikä edistää työvoiman saantia ja uusien asukkaiden halukkuutta muuttaa Hyvinkäälle.

Elinvoimaisessa kaupungissamme kaupunki, asukkaat, yritykset ja yhdistykset toimivat yhteisten päämäärien hyväksi uutta luoden. Menestyminen edellyttää meiltä omien vahvuuksiemme löytämistä, hyödyntämistä ja vahvistamista sekä myönteisen Hyvinkää-identiteetin vahvistumista.

Lue koko pelikirja

Päivitetty 20.10.2022