Esiopetuskuljetukset

Kuljetusetuuteen on oikeutettu hyvinkääläinen, Hyvinkäällä esiopetukseen osallistuva perusopetuslain mukaiseen maksuttomaan esiopetukseen oikeutettu oppilas, jonka matka kotoa esiopetukseen tai päivähoidosta esiopetukseen ja esiopetuksesta kotiin tai päivähoitoon on kolmea kilometriä pitempi.

Matkan pituus kodin ja esiopetuksen välillä mitataan niin, että lähtöpiste kotipihasta on asuinrakennukseen kuuluvan pihan portti tai tällaisen portin paikka, jonka voidaan luonnollisesti katsoa kuuluvan kotipiiriin. Koulun pihan mittauspiste on koulun pihan portti. Kuljetusetuuteen on oikeutettu myös oppilas, jolle edellä tarkoitettu matka oppilaan ikä ja muut olosuhteet huomioon ottaen muodostuu liian vaikeaksi, rasittavaksi tai vaaralliseksi. Kuljetusetuudesta päättäminen matkan vaikeuden, vaarallisuuden tai rasittavuuden perusteella edellyttää asiantuntijatahon lausuntoa.

Kuljetusetuus koskee ensisijaista esiopetuspaikkaa. Kuljetukset järjestetään yhteiskuljetuksina perusopetuksen kanssa. Perusopetuslaki, Hyvinkään perusturvalautakunnan päätökset ja Hyvinkään kaupungin koulukuljetusopas linjaavat kuljetusetuuden myöntämistä.

Tarkemmat periaatteet koulukuljetuksista ilmenevät koulukuljetusoppaasta (pdf). Uusi kuljetusopas tulee voimaan elokuusta 2019: Kuljetusopas (pdf)

Kuljetusoikeutta koskeviin kysymyksiin vastaa palvelusihteeri Anita Kallinen, p. 040 155 6420

Koulukuljetushakemuslomake (sähköisesti täydennettävä pdf)


Lomakkeilla kerätään henkilötietoja varhaiskasvatuspalveluiden tuottamiseen. Henkilötietoja siirretään vain lain niin vaatiessa tai huoltajien luvalla yhteistyökumppaneille (esim. neuvola). Henkilötietoja säilytetään lakisääteisten velvoitteiden mukaisesti. Tietoihin voi liittyä useita eri säilytysaikoja. Lisätietoa Hyvinkään kaupungin tietosuojasivuilta: www.hyvinkaa.fi/muut-sivut/tietosuoja/

Päivitetty 12.3.2019 Tulosta

   
    Linkki kaupungin etusivulle

 

 

 In English 

  

Lähetä e-kortti

 

Työntekijöille: 
webmail
Opettajat:
- outlook.com/edu.hyvinkaa.fi 

OTA YHTEYTTÄ

PL 86 / Kankurinkatu 4-6
05801 Hyvinkää
p. 019 459 11*
kirjaamo@hyvinkaa.fi
    
Kartta Villatehtaan alueesta 

Kaupungin sähköpostiosoitteet:
etunimi.sukunimi@hyvinkaa.fi
   
Avoinna:
ma-to klo 8-16, pe klo 8-15

   

PALAUTE

Anna ja lue palautetta

VERKKOLASKUT & OSOITE

Verkkolaskutunnus  ja osoite:

verkkolaskuosoite OVT003701258660

operaattori CGI 003703575029

Kaupungin Y-tunnus: 0125866-0

 

PAPERILASKUJEN TOIMITUKSET:
  

Hyvinkään kaupunki
Ostolaskujen käsittely
PL 1
05801 HYVINKÄÄ