Kiekuva kiertuenäyttelystä

piirroskuva

Näyttelyssä oli 10 teosta Lasten ja nuorten taidekeskuksen arkistosta. Eri maista saapuneita lasten taidokkaita maalauksia, joiden aiheina olivat koti, perhe, ystävät ja juhlat.

Näyttely kiersi hyvinkääläisiä päiväkoteja, kouluja, varhaiskasvattajamessuilla, kirjastossa ja kaupungintalolla. Näyttelyn mukana kiersi musiikkia, kirjoja, kielimaistiaisia, karttoja, leikkejä ja tietoa maailman eri maista. Vierailijoita oli runsaasti.

Näyttely lähti keväällä kiertueelle Järvenpäähän mutta harmillisesti keskeytyi johtuen tälläkin hetkellä vallitsevasta Korona-tilanteesta. Syksyllä toivomme, että hyvin alkanut kiertue pääsee jatkumaan.

kuvassa laukku

Tässä yksi leikkilaukun leikeistä, jota leikitään paljon Englannissa.

Mister Wolf (Herra Susi)

Yksi leikkijöistä valitaan herra Sudeksi, joka on selin muihin päin ja, jolta muut kysyvät yhteen ääneen: ”Paljonko kello on, herra Susi?” / ”What´s the time, mister Wolf?”, johon susi vastaa esim. ”Kello on kaksi” / ”It is two o´clock” jolloin leikkijät saavat ottaa kaksi askelta kohti sutta. Kysytään useita kellonaikoja ja varotaan sutta. Herra suden vastatessa ”Lounasaika” / ”It´s lunchtime!” tämä lähtee ottamaan leikkijöitä kiinni. Kiinni jäänyt on seuraava herra Susi.

Iloisia leikkihetkiä yhdessä.

 

Päivitetty 5.5.2020