Kasvatetaan yhdessä

"Nuoret kokevat elämässään monenlaisia asioita, jotka saattavat vaikuttaa heidän mielensä hyvinvointiin. Kaveri- ja seurustelusuhteiden kiemurat, opiskelu, sosiaalinen media ja vaativat harrastukset voivat aiheuttaa stressiä tai jopa uupumusta, josta selviämiseksi tarvitaan aikuisten tukea.

Onneksi emme ole yksin, vaan voimme kasvattaa nuoria yhdessä."

 

Kasvatetaan yhdessä -illoissa tarjotaan vanhemmille tukea erilaisiin nuorten kasvatusta koskeviin aiheisiin liittyen. Tilaisuuteen ovat tervetulleita niin lasten ja nuorten huoltajat kuin nuorten parissa työskentelevät ammattilaiset.

Tapahtumat toteuttaa Hyvinkään Nuorten ohjaus- ja palveluverkosto yhteistyötahoineen.

Seuraava Kasvatetaan yhdessä -ilta järjestetään tiistaina 25.10.2022 klo 18-20 Hyvinkään kaupungintalolla. Tilaisuuden teemana ovat päihteet ja huumeet.

Illan aikana järjestetään kahvitarjoilu, minkä vuoksi toivomme ennakkoilmoittautumista. Kahvitarjoilu ja toimijoiden esittelypisteet ovat avoinna klo 17.30 alkaen.

Tilaisuudessa järjestetään eri toimijoiden yhteinen paneelikeskustelu liittyen päihteisiin, nuorten kohtaamiseen ja päihdeasioiden puheeksi ottamiseen nuorten kanssa. Voit ilmoittautuessasi myös esittää ennakkokysymyksiä panelistien vastattavaksi.

Ilmoittautuminen seuraavaan tilaisuuteen:

https://link.webropol.com/s/kasvatetaanyhdessa-syksy2022

Päivitetty 27.9.2022