Kasvatetaan yhdessä

Nuoret kokevat elämässään monenlaisia asioita, jotka saattavat vaikuttaa heidän mielensä hyvinvointiin. Kaveri- ja seurustelusuhteiden kiemurat, opiskelu, sosiaalinen media, vaativat harrastukset ja tänä vuonna koronatilanne voivat aiheuttaa stressiä tai jopa uupumusta, josta selviämiseksi tarvitaan aikuisten tukea.

Onneksi emme ole yksin, vaan voimme kasvattaa nuoria yhdessä.

Hyvinkään kaupunki järjesti yhteistyötahojensa kanssa "Kasvatetaan yhdessä IV - Mielellään nuorena" -yleisötilaisuuden torstaina 19.11.2020 klo 18–20. Ilta toteutettiin ensimmäistä kertaa verkon kautta Teamsissä live-lähetyksenä.

Tilaisuuden tallenne on nähtävillä osoitteessa https://youtu.be/rc3owhtLbGo

Illan Power Point -esityksiä:

Nuoren mielenterveyttä haastavia ja suojaavia tekijöitä, hyvinvointipäällikkö Panu Isotalo, Hyvinkään kaupunki

Palveluverkosto nuorten henkisen hyvinvoinnin vahvistajana, ma. toiminnanjohtaja Reija Tuomisalo, Kriisikeskus Hymise

Pahoittelemme kuvan ja äänen pientä eriaikaisuutta tallenteessa!

Tämänkertaisen tilaisuuden aiheena oli nuoren mielen hyvinvointi ja sen tukeminen. Illan aikana kuultiin, miten kuka tahansa voi tarvita tukea näissä asioissa, erilaisista keinoista tukea nuorten mielen hyvinvointia sekä paikallisista ja valtakunnallisista matalan kynnyksen palveluista nuorille ja heidän huoltajilleen.

Tilaisuus oli kaikille avoin ja se oli jatkoa aiemmin järjestetyille Kasvatetaan yhdessä -tilaisuuksille, jotka ovat kaikki koonneet paikalle yli 120 henkeä keskustelemaan nuorten kasvatukseen liittyvistä asioista.

Tapahtumia toteuttaa Nuorten ohjaus- ja palveluverkosto yhteistyötahoineen.

Kasvatetaan yhdessä IV.Ohjelma.19.11.2020.jpg

Päivitetty 4.2.2021