Onnensillan tilojen remontti valmistui

Onnensillan uudet tilat Villatehtaalla ravintola Obelixin naapurissa alkavat olla valmiit.

Hyvinkään Yhdistykset ry aloittaa muuton uusiin tiloihin kesäkuun alkupuolella. Alustavan aikataulun mukaan tiloja järjestellään elokuussa ja toiminta uusissa tiloissa alkaa syyskuussa. Tarkemmin uusien tilojen avautumisesta kertoo Hyvinkään Yhdistykset ry omissa kanavissaan.

Villatehtaan tilat soveltuvat varsin hyvin yhdistystoimintaan. Pientä pintaremonttia piti kuitenkin tehdä. Seinien reiät paikattiin, pintoja maalattiin, lisättiin pieni pätkä seinää ja yksi ovi sekä lisättiin valaisimia. Akryylibetonilattian kolhut vaativat pinnoituksen uusimisen.

Nyt järjestöillä on Villatehtaalla käytössään kokoontumis- ja toimistotiloja kahdessa kerroksessa. Alakerrassa on käytössä 130,5m2, johon kuuluu kokoontumistilaa, kahvilatila ja keittiö. Yläkerrassa on käytössä 236m2, joihin sisältyy 6 toimistohuonetta ja kokoontumistila.

Tällä hetkellä vuokrasopimus on voimassa 1.7.2024-30.6.2026. Hyvinkään kaupungin kiinteistöisännöitsijä Terhi Riihimäki kiittelee kiinteistönomistajan toimintaa.
- Yhteistyö kiinteistönomistajan eli Villatehtaan kanssa on sujunut hyvin, Riihimäki toteaa.

Onnensillan sisäänkäynti.
Uusien tilojen sisäänkäynti.

Alakerran kokoontumistila.
Alakerran kokoontumistila 1.

Alakerran kokoontumistila.
Alakerran kokoontumistila 2.

Yläkerran aulatilat

Yläkerran aulatilaa.

_DSC2849.jpg

Yläkerran aulatilaa.

Yläkerran kokoontumis- ja toimistohuoneita

Yläkerran yhdestä huoneesta löytyy keittiö. Toimistohuoneet ovat vanhan VIllatehtaan henkeen sopivia persoonallisia huoneita.

_DSC2863.jpg

_DSC2852.jpg

_DSC2850.jpg

Toimistohuone.

Päivitetty 30.5.2024