Hyvinkäälle vedenmyyntipiste

Hyvinkään vesi on avannut vedenmyyntipisteen kaupungin varikon viereen.

Vedenmyyntipisteen on tarkoitettu ammattikäyttöön. Vettä voi hakea esimerkiksi liikennealueiden ylläpitoon, asfalttiurakkaan tai paineimuautoon. Vedenmyyntipiste löytyy osoitteesta Kerkkolankatu 38, Hyvinkää.

Vedenmyyntipiste on Pohjois-Uudenmaan ensimmäinen. Uudellamaalla samanlaisia myyntipisteitä löytyy Espoosta, Helsingistä, Vantaalta ja Kirkkonummelta.

Aikaisemmin vettä on haettu luvatta sammutusvesiasemista ja paloposteista. Ne on kuitenkin tarkoitettu ainoastaan Hyvinkään Veden ja pelastuslaitoksen käyttöön.

- Luvaton vedenotto voi aiheuttaa liian suuria virtauksia vesijohtoverkostoon. Silloin veden laatu voi heikentyä hetkellisesti, joka aiheuttaa vaivaa asiakkaillemme, kertoo Hyvinkään veden verkostopäällikkö Anssi Hietikko.

Uudessa vedenmyyntipisteessä tätä ongelmaa ei tule. Piste on sijoitettu vesijohtoverkostoon siten, ettei suurenkaan vesimäärän hakeminen aiheuta vedenlaadun heikentymistä virtauksien takia.

Vedenmyyntipiste toimii asiakaskortilla. Ennen kuin vettä voi hakea vedenmyyntipisteestä, täytyy asiakkaan tehdä sopimus Hyvinkään Veden kanssa. Laskutus tapahtuu kuukausittain myyntipisteen kulutusmittarin mukaan.

Katso vedenmyyntipisteen ohjevideon Youtubesta.

Lisätietoja

Hyvinkään Vesi
Kerkkolankatu 42, 05800 Hyvinkää.
Olethan etukäteen yhteydessä laskutukseen p. 040 832 5353 (avoinna arkisin 9–15). Vedenmyyntipisteen hinnat löytyvät Hyvinkään Veden hinnastosta.

Anssi Hietikko
verkostopäällikkö
040 660 9621
anssi.hietikko@hyvinkaa.fi

Vedenmyyntipiste

Päivitetty 14.3.2024