Äänestä kaikkien aikojen hyvinkääläistä urheilijaa ja legendaarisinta urheilupyhättöä!

Samalla voit jättää ikimuistoisimmat urheilumuistosi talteen. Äänestys on avoinna vuoden loppuun 31.12 2024 asti.

Muistatko mikä on ikimuistoisin ja hurmoksellisin Hyvinkäällä koettu urheilukokemus? Ketä hyvinkääläistä urheilijaa arvostat kaikkein eniten? Tai mikä on se urheilun pyhättö, jossa tunnelma on aina kuumin ja voitto varma? Nyt on aika ottaa tästä selvää!

Museokeskus Taikan, Hyvinkään liikuntatoimen ja paikallisten urheiluseurojen yhteistyössä tekemä Hurmos – Hyvinkääläistä urheiluhistoriaa -näyttely on vetänyt vilkkaasti urheilun ystäviä historian pariin museolle. Näyttely on kirvoittanut museovieraat myös muistelemaan kaupungin mittavaa menestystä ja legendaarisimpia kilpailuja ennen näkemättömällä tavalla.

”Keräämme museolla koko ajan tietoa kaupungin urheilun historiaan liittyen, mutta samalla pohdimme mitä kaupunkilaiset arvostavat eniten näin vuoden 2024 näkökulmasta. Ja koska urheiluun kuuluu kilpaileminen, niin muutimme tietysti muistitiedon keräämisen hieman kilpailullisemmaksi”, museonjohtaja Tuomas Ravea kertoo hymyillen.

Mitä siis nyt on tehtävä? Suuntaa osoitteeseen www.hyvinkaa.fi/hurmoskilpailu ja äänestä kaikkien aikojen hyvinkääläisurheilijaa ja urheilupyhättöä! Samalla voit jättää ikimuistoisimmat urheilumuistosi talteen. Löydät linkin myös museokeskus Taikan kotisivuilta ja some-kanavista.

”Toivommekin kaikkia kaupunkilaisia penkkiurheilijoista kilpaurheilijoihin osallistumaan äänestykseen ja omien kokemustensa jakamiseen,” liikuntapäällikkö Jarmo Vakkila kannustaa.

Äänestys on avoinna vuoden loppuun 31.12 2024 asti ja sen voittanut urheilija ja paikka julkistetaan Hyvinkään Urheilugaalassa helmikuussa 2025.

Hurmos – Hyvinkääläistä urheiluhistoriaa -näyttely museokeskus Taikassa 4.2.2024-12.1.2025.

Kilpailun osoite: www.hyvinkaa.fi/hurmoskilpailu

Lisätiedot: Tuomas Ravea, tuomas.ravea@hyvinkaa.fi / 040 709 5578

Hyvinkään kaupunginmuseo / Museokeskus Taika
Hämeenkatu 3 D, 05800 Hyvinkää
www.museokeskustaika.fi

Kuvatiedot: Olympiavuoden soihtuviestiä Hyvinkäällä kantamassa G. Ahokas heinäkuussa 1952. Kuva: Hyvinkään kaupunginmuseo

Päivitetty 25.4.2024