Yhdistykset ja asukasyhdistykset, lähde mukaan Yhden Päivän Juttuun!

Yhden Päivän Juttu on Hyvinkäällä vuosittain helatorstain ympärillä järjestettävä kaupunkitapahtuma, joka kerää eri-ikäiset kaupunkilaiset viettämään laadukasta vapaa-aikaa erilaisten kulttuurielämysten parissa.  

Helatorstaina 9.5. kello 11–15 päätapahtuma sijoittuu Villatehtaalle, missä tarjolla on monipuolista ohjelmaa: musiikkia, teatteria, sirkusta ja työpajoja. Hyvinkään Karjala-seuran museo ja Valvillan tehdasmuseo ovat avoinna. Tapahtuman pääesiintyjä on neljän dinosauruksen ja lohikäärmeen muodostama koko perheen suosikkiyhtye Hevisaurus. Helatorstain muita tapahtumapaikkoja ovat mm. Suomen Rautatiemuseo, Hyvinkään vanha kirkko, Hyvinkään musiikkiopisto sekä museokeskus Taika.  

Tule mukaan! 

YHDISTYSTEN on mahdollista varata esittelypaikkoja Villatehtaan tapahtuma-alueelta 9.5. kello 11–15. Paikat ovat ulkona Villatehtaan sisäpihalla. Mahdollinen teltta sekä esittelypöytä tulee tuoda paikalle itse. Yhdistysten esittelypaikat ovat maksuttomia. Paikkoja on rajoitetusti ja ne jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.  

Ilmoittautumiset 24.4. mennessä: Hyvinkään kaupunkiyhdistys, hyvinkaan.kaupunkiyhdistys@gmail.com, p. 045 112 0128. 

ASUKKAAT JA ASUKASYHDISTYKSET voivat järjestää ohjelmaa omilla alueillaan ja ilmoittaa ne osaksi Yhden Päivän Jutun yhteismarkkinointia.  

Kysy lisätietoja tai ilmoita oma pihakirppiksesi, olohuonekonserttisi tai muu ideoimasi ohjelma 24.4. mennessä osoitteeseen: outi.ruso@hyvinkaa.fi ja tule mukaan iloiseen joukkoon! 

 

Päivitetty 12.4.2024