Hyvinkään joulunavaus


Tänä vuonna Hyvinkään joulunavaustapahtuma tempaisee joulunodotuksen käyntiin lauantaina 2.12.2023 kello 10.30–15.

Luvassa on jälleen monipuolinen joulukauden avaus lavaohjelman, kampanjatarjousten ja perinteisen markkinatunnelman merkeissä; tunnelmalliset joulumarkkinat, joulukulkue, musiikkiesityksiä, kuorolaulua, tanssia, talutusratsastusta sekä tietysti joulupukki muoreineen! Joulupukin lisäksi tapahtumassa vierailevat myös Muumipeikko ja Pikku Myy!

Tapahtuman esiintymislavat ovat ulkona Willantorilla ja sisällä Willanaukiolla Robert's Coffeen yhteydessä, minkä lisäksi esityksiä nähdään myös Citymarketin ja Prisman auloissa. Esiintymislavoilla päästään nauttimaan vierailevien tähtien lisäksi myös hyvinkääläisten kuorojen ja orkestereiden sekä muiden paikallisten esiintyjien lahjakkuudesta. 

Katso koko ohjelma täältä.

Myös museokeskus Taika sekä Suomen Rautatiemuseo ovat mukana joulunavauksessa.

Willantorilla yhteistyökumppaneiden esittely- ja myyntipisteitä. Hyvinkään Lions Clubien teltalla otetaan vastaan joulukuusitilauksia ja myydään Hyvinkää-kalentereita. Seurakunnan teltalle voi tuoda hygieniatuotteita tai lahjakortteja diakoniatyön joulunajan avustustoimintaan vaikeassa taloudellisessa tilanteessa oleville hyvinkääläisille.

Joulupukin saattue lähtee liikkeelle Aseman koululta noin kello 10.30 suunnaten kohti kauppatoria. Paras paikka kulkueen seuraamiseen on Kauppalankadun varrella ja Hämeenkadulla välillä Kauppalankatu–Hämeensilta. Kauppatorilta pukki ja muori siirtyvät kävellen Willantorin esiintymislavalle.


Joulunavauksen yhteydessä avataan myös Hyvinkään jouluikkunakilpailu.

Joulunavaustapahtuman järjestää Hyvinkään kaupunki yhteistyössä kauppakeskus Willan, Hyvinkään Lionsklubien, Hyvinkään kaupunkiyhdistyksen ja Hyvinkään seurakunnan kanssa.

Hyvinkaajoulutontut2019taustaPyöreä_pieni.jpg

Päivitetty 1.12.2023