Hyvinkään joulunavaus


Tänä vuonna Hyvinkään joulunavaustapahtuma käynnistää paikallisten joulutapahtumien sarjan ja tempaisee joulunodotuksen käyntiin lauantaina 3.12.2022 kello 11–15.

Luvassa on jälleen monipuolinen joulukauden avaus lavaohjelman, kampanjatarjousten ja perinteisen markkinatunnelman merkeissä; tunnelmalliset joulumarkkinat, joulukulkue puhallinorkestereineen, musiikkiesityksiä, tonttujumppaa, talutusratsastusta sekä tietysti joulupukki muoreineen! Joulupukin lisäksi tapahtumassa vierailevat myös Lumikuningatar ja Jääprinsessa sekä Muumipeikko ja Pikku Myy!

Tapahtuman esiintymislavat ovat ulkona Willantorilla ja sisällä Willanaukiolla Robert's Coffeen yhteydessä, minkä lisäksi esityksiä nähdään myös Citymarketin ja Prisman auloissa. Esiintymislavoilla päästään nauttimaan vierailevien tähtien lisäksi myös hyvinkääläisten kuorojen ja orkestereiden sekä muiden paikallisten esiintyjien lahjakkuudesta. Katso koko ohjelma täältä.

Käsityöläisten joulumarkkinoilta Willantorilla saatavissa muun muassa käsityönä tehtyjä tonttuja, jouluisia kransseja ja -pöytäasetelmia, korukukkia, keramiikka-astioita, lasihelmikoruja, neulottuja huiveja ja mehiläisvahakynttilöitä.

Seurakunnan teltalla Marttojen glögitarjoilu sekä hygieniatarvikekeräys vähävaraisille. Mukana myös Kirkon Ulkomaanapu. Hyvinkään Lions Clubien teltalla otetaan vastaan joulukuusitilauksia ja myydään Hyvinkää-kalentereita. Mukana menossa myös paikalliset maskotit, mm. Lysti-lammas, Ilo-aasi, Viivi Virtahepo, Lions-leijona ja Liisa-Panda ilahduttamassa perheen pienimpiä, ja miksei isompiakin!

Joulupukin saattue lähtee liikkeelle Aseman koululta noin kello 10.30 suunnaten kohti kauppatoria. Paras paikka kulkueen seuraamiseen on Kauppalankadun varrella ja Hämeenkadulla välillä Kauppalankatu– Hämeensilta. Kauppatorilta pukki ja muori siirtyvät kävellen Willantorin esiintymislavalle.

Joulunavaustapahtumassa mukana myös Museokeskus Taika sekä Suomen Rautatiemuseo.


Psst. Kulkueeseen mahtuu mukaan vielä iloisia urheiluseuralaisia, partiolaisia, kulttuuriyhdistyksiä tai muita kiinnostuneita. Yhteydenotot: outi.ruso@hyvinkaa.fi.

Joulunavauksen yhteydessä avataan myös Hyvinkään jouluikkunakilpailu, lisätietoja ja ohjeet ilmoittautumiseen täällä.

Joulunavaustapahtuman järjestää Hyvinkään kaupunki yhteistyössä kauppakeskus Willan, Hyvinkään Lionsklubien, Hyvinkään kaupunkiyhdistyksen ja Hyvinkään seurakunnan kanssa.

Mukana myös:

PRISMA
K-CITYMARKET

sekä Aamuposti, A-Insinöörit, Erlatek, Hyvinkään liikenne, Hyvinpesu, Juhla-Harlekiini, Kiinteistömaailma, Lammin Säästöpankki, SP-Koti, RTV ja SP-Automaalit.

Hyvinkaajoulutontut2019taustaPyöreä_pieni.jpg

Päivitetty 24.11.2022