E-aineisto

E-aineisto Hyvinkään kirjastossa

Ellibs

Ellibsissä on lainattavissa monipuolisesti suomalaista kauno- ja tietokirjallisuutta sekä hieman englanninkielistä tietokirjallisuutta. Sisältää myös lasten ja nuorten aineistoa sekä äänikirjoja. Kirjautuminen kirjastokortin numerolla. Käyttöohjeet

Rockway.fi Rockway-musiikkikurssit: Kirjaston asiakkailla on hyödynnettävissään Rockway-musiikkikursseja. Palvelun internetsivulle kirjaudutaan kirjastokortin numerolla. Lisäksi pitää rekisteröityä, jotta kursseja pääsee lainaamaan. Tiedoksi, että Rockway käyttää yhteystietoja myös markkinointiin.
Naxos music library Naxos Music Libraryssa on kuunneltavissa n. 100 000 CD-levyllistä musiikkia. Suurin osa valikoimasta on klassista, mutta mukana on myös muun muassa bluesia ja maailmanmusiikkia. Voit hakea levyjä muun muassa julkaisijan, säveltäjän tai esittäjän mukaan. Kirjautuminen kirjastokortin numerolla.
Naxos music library jazz Naxos Music Library Jazz kattaa tuhansien levyjen kokoelman eri aikakausien jazzia. Kirjautuminen kirjastokortin numerolla.
ePress ePress sisältää kattavan valikoiman suomalaisia sanomalehtiä näköispainoksina. Palvelua voi käyttää pääkirjaston lehtisalin tietokoneella sekä kirjaston ebooking-koneilla. Palvelu toimii myös kirjaston WLAN-verkossa asiakkaan omalla laitteella.
eMagz eMagz sisältää erilaisia suomalaisia aikakauslehtiä näköispainoksina. Käytettävissä kirjaston tietokoneilla.
EEBO Early English Books Online - englanninkielistä kirjallisuutta kokotekstinä vuosilta 1470 - 1700. Käytettävissä kirjaston tietokoneilla.
ECCO Eighteenth Century Collections Online - englanninkielistä kirjallisuutta kokoteksteinä 1700-luvulta. Käytettävissä kirjaston tietokoneilta.
Suomen lääkärilehti Suomen Lääkäriliiton julkaisema viikoittain ilmestyvä lehti arkistoineen. Käytettävissä kirjaston tietokoneilla.
eKirjasto eKirjasto on valtakunnallinen palvelu, johon on koottu tietoa kirjastojen sähköisistä aineistoista. Valitsemalla valikosta Ekirjat, voit selailla sähkökirjojen kokoelmia aiheittain. Tässä on linkki Ratamo-kirjastojen valikoimaan, mutta voit myös valita sivun ylälaidasta jonkin toisen kirjastoryhmän tai kaikki kirjastot.
Päivitetty 11.1.2019 Tulosta

   
    Linkki kaupungin etusivulle

 

 

 In English 

  

Lähetä e-kortti

 

Työntekijöille: 
webmail
Opettajat:
- outlook.com/edu.hyvinkaa.fi 

OTA YHTEYTTÄ

PL 86 / Kankurinkatu 4-6
05801 Hyvinkää
p. 019 459 11*
hyvinkaa@hyvinkaa.fi

Kartta Villatehtaan alueesta

Kaupungin sähköpostiosoitteet:
etunimi.sukunimi@hyvinkaa.fi

 

PALAUTE

Lähetä palautetta

Puhelinvaihde 019 459 11*

VERKKOLASKUT & OSOITE

Verkkolaskutunnus  ja osoite:

verkkolaskuosoite OVT003701258660

operaattori CGI 003703575029

Kaupungin Y-tunnus: 0125866-0

 

PAPERILASKUJEN TOIMITUKSET:
  

Hyvinkään kaupunki
Ostolaskujen käsittely
PL 1
05801 HYVINKÄÄ