E-aineisto Hyvinkään kirjastossa

Ellibs

Ellibsissä on lainattavissa monipuolisesti suomalaista kauno- ja tietokirjallisuutta sekä hieman englanninkielistä tietokirjallisuutta. Sisältää myös lasten ja nuorten aineistoa sekä äänikirjoja. Kirjautuminen kirjastokortin numerolla ja pin-koodilla. Käyttöohjeita

PressReader PressReader sisältää aikakauslehtiä eri maista näköispainoksina. Käytettävissä kirjautumalla sisään kirjastokortin numerolla ja pin-koodilla sekä kirjaston tietokoneilla ja kirjaston langattomassa verkossa asiakkaan omalla laitteella. Sisäänkirjauduttaessa klikkaa hahmon kuvaa ylhäällä oikealla, sitten nappia "Library or Group" ja hae listasta "Ratamo Libraries". Käyttöohjeita
Cineast Cineast on elokuvapalvelu, jossa on kotimaisia ja ulkomaisia elokuvia aikuisille ja lapsille. Voit lainata max. 4 elokuvaa kuukaudessa. Lainaraja nollautuu aina kuukauden ensimmäisenä päivänä. Elokuvan laina-aika on 48 tuntia. Palvelu tarkistaa käyttäjän iän kirjastokortista ja rajoittaa sen mukaan sisältöä. Käyttäjätilissä voi myös aktivoida lapsitilan. Voit käyttää Cineastia myös sovelluksen kautta. Jos Ratamon kuukausittainen enimmäislainamäärä ylittyy, elokuvia voi lainata seuraavaksi kuukauden vaihduttua.
Rockway.fi Rockway-musiikkikurssit: Kirjaston asiakkailla on hyödynnettävissään Rockway-musiikkikursseja. Palvelun internetsivulle kirjaudutaan kirjastokortin numerolla. 22.2.2021 lähtien palvelu vaatii lisäksi vähintään 8 merkkisen salasanan, joka lisätään itse palvelussa. Lisäksi pitää rekisteröityä, jotta kursseja pääsee lainaamaan. Tiedoksi, että Rockway käyttää yhteystietoja myös markkinointiin.
Naxos music library Naxos Music Libraryssa on kuunneltavissa n. 100 000 CD-levyllistä musiikkia. Suurin osa valikoimasta on klassista, mutta mukana on myös muun muassa bluesia ja maailmanmusiikkia. Voit hakea levyjä muun muassa julkaisijan, säveltäjän tai esittäjän mukaan. Kirjautuminen kirjastokortin numerolla.
Naxos music library jazz Naxos Music Library Jazz kattaa tuhansien levyjen kokoelman eri aikakausien jazzia. Kirjautuminen kirjastokortin numerolla.
ePress ePress sisältää kattavan valikoiman suomalaisia sanoma- ja aikakauslehtiä näköispainoksina. Palvelua voi käyttää kirjaston tietokoneilla ja kirjaston langattomassa verkossa asiakkaan omalla laitteella.
RT-kortisto Rakennustieto-kortisto sisältää rakentamiseen liittyviä ohjeita ja säännöstöjä. Internetin kautta toimiva RT Net on käytettävissä pääkirjastossa neuvonnan viereisillä tietokoneilla.
EEBO Early English Books Online - englanninkielistä kirjallisuutta kokotekstinä vuosilta 1470 - 1700. Käytettävissä kirjaston tietokoneilla.
ECCO Eighteenth Century Collections Online - englanninkielistä kirjallisuutta kokoteksteinä 1700-luvulta. Käytettävissä kirjaston tietokoneilta. 
Suomen lääkärilehti Suomen Lääkäriliiton julkaisema viikoittain ilmestyvä lehti arkistoineen. Käytettävissä kirjaston tietokoneilla.
Päivitetty 19.3.2024