Kirjaston seniorisivu

Seniorisivu on Hyvinkään kaupunginkirjaston tarjontaa esittelevä kokonaisuus, johon kootaan tietoa kirjaston senioriasiakkaita koskevista aiheista ja ajankohtaisista tapahtumista.

Verkkosivujen tekstin kokoa voi halutessaan muuttaa painamalla joko näppäinyhdistelmää "ctrl ja +" tai "ctrl ja -", riippuen siitä haluaako tekstin kokoa kasvattaa vai pienentää. Kirjaston kotisivuilla aktiivisen linkin tunnistaa sen sinisestä väristä.

seniorit lehtisalissa 

Hyvinkään kaupunginkirjastossa järjestetään senioriasiakkaille säännöllisesti ohjelmaa, joissa otetaan huomioon senioriasiakkaiden toiveita. Tilaisuuksiin kutsutaan kirjaston oman ohjelman lisäksi ulkopuolisia esiintyjiä. Esiintyjiksi kutsutaan esim. kirjailijoita, asiantuntijoita ja yhteiskunnallisia vaikuttajia. Lisäksi mukana on vaihtelevasti teatteria, musiikkia ja muistelutuokioita. Ohjelmatiedotteita löytyy kirjaston pöydiltä otsikolla Ikinuorten iltapäivät.

Ajankohtaiset ohjelmatiedotteet näkyvät myös etusivulla. Sivulta löytyy mm. linkit Ratamo-aineistohakuun, kirjaston tapahtumakalenteriin ja kirjaston palveluihin. Vinkkejä Ratamo-verkkokirjaston käyttöön on Ohjeita aineistohakuun-sivulla.

Kirjastoa, kuntaa ja valtakunnallisia asioita koskevat aiheet ja lisätiedot on seniorisivuilla jaoteltu erikseen ja ovat löydettävissä allaolevien linkkien takaa. Tänne on myös koottu kirjallisuuspaketteja eri aihealueilta.

Kirjaston palvelut

Kunnan palvelut

Valtakunnalliset palvelut 

seniorit yläkerrassa keskustelemassa

facebook-logo  

Hyvinkään kaupunginkirjastolla on oma Facebook-sivu, joten jos olet itse Facebookissa, voit liittyä mukaan kirjaston ryhmään ja saada esimerkiksi tapahtuma-uutiset mm. kirjaston järjestämistä kirjailijavierailuista tai opastuksista suoraan oman profiilisi uutisvirtaan! Facebook-sivulle voi siirtyä joko klikkaamalla linkkiä http://www.facebook.com/hyvinkaankirjasto tai sinistä Facebook-logoa.

Aineistohaun ja sosiaaliseen mediaan osallistumisen lisäksi verkkoa voi hyödyntää muillakin tavoin. Kirjastossa on tietokoneita asiakkaiden käytettävissä. Ne toimivat eBooking-järjestelmällä, jolla voi myös varata etukäteen ajan itselleen. Käyttöä varten täytyy olla käyttäjätunnus ja salasana hankittuna kirjastosta.

valokuva kirjapinosta

Haluatko kirjaystäväksi?

Kirjasto on sopinut SPR:n Hyvinkään osaston kanssa yhteistyöstä, jossa SPR:n koulutetut ja vakuutetut tukihenkilöt voivat toimia myös ”kirjaystävänä”. Toiminta tukee kirjaston kotipalvelua. Kirjaystävät voivat toimia lukijoina ryhmissä esimerkiksi vanhustentaloissa. Kirjaystävä voi olla myös kotona käyvä tukihenkilö, joka toimittaa kirjastoaineistoa kotiin. Kirjaystävätoiminnasta kiinnostuneille on kirjastossa jaossa esitettä ja asiasta voi kysyä tarkempaa tietoa kirjaston neuvonnan kautta.

Palautetta ja toiveita voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen: kirjasto@hyvinkaa.fi

Päivitetty 23.11.2018 Tulosta

   
    Linkki kaupungin etusivulle

 

 

 In English 

  

Lähetä e-kortti

 

Työntekijöille: 
webmail
Opettajat:
- outlook.com/edu.hyvinkaa.fi 

OTA YHTEYTTÄ

PL 86 / Kankurinkatu 4-6
05801 Hyvinkää
p. 019 459 11*
hyvinkaa@hyvinkaa.fi

Kartta Villatehtaan alueesta

Kaupungin sähköpostiosoitteet:
etunimi.sukunimi@hyvinkaa.fi

 

PALAUTE

Lähetä palautetta

Puhelinvaihde 019 459 11*

VERKKOLASKUT & OSOITE

Verkkolaskutunnus  ja osoite:

verkkolaskuosoite OVT003701258660

operaattori CGI 003703575029

Kaupungin Y-tunnus: 0125866-0

 

PAPERILASKUJEN TOIMITUKSET:
  

Hyvinkään kaupunki
Ostolaskujen käsittely
PL 1
05801 HYVINKÄÄ