Martin koulu (1.-6.lk ja kaupungin keskitetyt ryhmät Startti-9.lk)

Martin koulussa on yhteensä 34 perusopetusryhmää. Koulussa on n. 500 oppilasta ja henkilökuntaa n. 70. Koulussa on yleisopetuksen 1.-6. luokkia sekä kaupungin keskitettyjä pienryhmiä startti-9.lk. Martin koulussa opiskelee tänä lukuvuonna myös 1-luokka ja 2-luokka, jotka kuuluvat hallinnollisesti Tapainlinnan kouluun. Martin kouluun kuuluvat myös Peiponpesän yksikkö sekä Joustavan perusopetuksen ryhmät.

Martintalon esi- ja alkuopetus työskentelevät tiiviissä yhteistyössä, jossa huomioidaan esiopetuksen antamat valmiudet, ja esi- ja perusopetuksesta rakennetaan ehyt ja johdonmukainen kokonaisuus.

Painotamme oppimisen varmistamista: Keskeisenä opetuksellisena tavoitteena on perustaitojen oppiminen. Näillä tarkoitetaan lukemisen, kirjoittamisen ja laskemisen perustaitojen lisäksi myös ajattelun, tiedonhankinnan, itsensä ilmaisun, vastuunkantamisen, joukkoviestinnän hallitsemisen sekä yhteistyön taitoja.

Instagram

Martin koulu on myös Instagramissa nimellä @martinkouluhyvinkaa. Tilille päivitetään kuulumisia kouluarjesta. Tervetuloa seuraamaan!

Hyvis-koulu

Martin koulu on Hyvis-koulu. Hyvinkään kaupunki myöntää Hyvis-tunnuksen kouluille ja päiväkodeille pitkäjänteisestä ja suunnitelmallisesta ympäristökasvatustyöstä. Martin koulu on hakenut ja saanut tunnuksen jo kaksi kertaa peräkkäin, viimeksi keväällä 2016. Koulullamme on vakiintuneet ja toimivat lajittelukäytänteet.                            

Syvien vahvuuksien koulu

Martin koulu sai keväällä 2017 Syvien vahvuuksien koulu –sertifikaatin. Syvien vahvuuksien kouluna keskitymme hyvinvointia tuottavien työvälineiden, toimintatapojen ja oppimisen kehittämiseen. Pedagogiikan viitekehyksenä toimii positiivinen psykologia sekä voimaantumisen ja näkökulmien vaihtamisen teoria.

                       Kuvassa lukee Syvien vahvuuksien koulu  - Universaalit vahvuudet

 

Päivitetty 25.10.2021