Martin koulu (1-9)

Martin koulussa on yhteensä 36 perusopetusryhmää esiopetuksesta yhdeksänteen luokkaan asti.
Koulussa on n. 500 oppilasta ja henkilökuntaa 70. Koulussa on yleisopetuksen luokkia sekä pienluokkia. Martin koulussa opiskelee tänä lukuvuonna myös kaksi 1.luokkaa ja 2. luokka, jotka kuuluvat hallinnollisesti Tapainlinnan kouluun. Martin kouluun kuuluvat myös Peiponpesän yksikkö sekä Joustavan perusopetuksen ryhmät.

Martintalon esi- ja alkuopetus työskentelevät tiiviissä yhteistyössä, jossa huomioidaan esiopetuksen antamat valmiudet, ja esi- ja perusopetuksesta rakennetaan ehyt ja johdonmukainen kokonaisuus.

Painotamme oppimisen varmistamista: Keskeisenä opetuksellisena tavoitteena on perustaitojen oppiminen. Näillä tarkoitetaan lukemisen, kirjoittamisen ja laskemisen perustaitojen lisäksi myös ajattelun, tiedonhankinnan, itsensä ilmaisun, vastuunkantamisen, joukkoviestinnän hallitsemisen sekä yhteistyön taitoja.

Hyvis-koulu

Martin koulu on Hyvis-koulu. Hyvinkään kaupunki myöntää Hyvis-tunnuksen kouluille ja päiväkodeille pitkäjänteisestä ja suunnitelmallisesta ympäristökasvatustyöstä. Martin koulu on hakenut ja saanut tunnuksen jo kaksi kertaa peräkkäin, viimeksi keväällä 2016. Koulullamme on vakiintuneet ja toimivat lajittelukäytänteet.                            

Syvien vahvuuksien koulu

Martin koulu sai keväällä 2017 Syvien vahvuuksien koulu –sertifikaatin. Syvien vahvuuksien kouluna keskitymme hyvinvointia tuottavien työvälineiden, toimintatapojen ja oppimisen kehittämiseen. Pedagogiikan viitekehyksenä toimii positiivinen psykologia sekä voimaantumisen ja näkökulmien vaihtamisen teoria.

 Kuvassa Martin koulun esite                       Syvien vahvuuksien koulu

 

Päivitetty 30.9.2019 Tulosta

   
    Linkki kaupungin etusivulle

 

 

 In English 

  

Lähetä e-kortti

 

Työntekijöille: 
webmail
Opettajat:
- outlook.com/edu.hyvinkaa.fi 

OTA YHTEYTTÄ

PL 86 / Kankurinkatu 4-6
05801 Hyvinkää
p. 019 459 11*
kirjaamo@hyvinkaa.fi
    
Kartta Villatehtaan alueesta 

Kaupungin sähköpostiosoitteet:
etunimi.sukunimi@hyvinkaa.fi
   
Avoinna:
ma-to klo 8-16, pe klo 8-15

   

PALAUTE

Anna ja lue palautetta

VERKKOLASKUT & OSOITE

Verkkolaskutunnus  ja osoite:

verkkolaskuosoite OVT003701258660

operaattori CGI 003703575029

Kaupungin Y-tunnus: 0125866-0

 

PAPERILASKUJEN TOIMITUKSET:
  

Hyvinkään kaupunki
Ostolaskujen käsittely
PL 1
05801 HYVINKÄÄ