Hyvinkään kuntalaiskahvit ja kaavaillat jatkuvat syksyllä 2024

Kaupungintalolla Kahvila Donnerissa järjestetyt, kaikille avoimet keskusteluhetket jatkuvat myös syyskaudella.

Kuntalaiskahvit

Kaupunkilaisten toiveiden mukaisesti keskusteluiden teemoiksi nousivat liikennesuunnittelu ja kävelyn edistäminen sekä leikkijän ja liikkujan kaupunki.

Keskusteluja käydään vapaamuotoisesti kaupungintalon aulassa sijaitsevassa Kahvila Donnerissa 11.9. ja 20.11.2024. Illan ohjelmassa on vapaamuotoista keskustelua valikoitujen teemojen ympärillä, ja tarjolla on kahvit, teet ja mehua.

Kysyimme jälleen kuntalaisilta teematoiveita. Kaksi teemaa nousi vastauksissa ylitse muiden.

”Olen iloinen siitä, että kahden vuoden ajan järjestettyjen kuntalaiskahvien merkitys on vain vahvistunut. Olemme käyneet hyviä keskusteluja kaupungin kehittämisestä kaupunkilaisten ja virkamiesten kesken. On hienoa, että voimme käydä hedelmällistä ja rakentavaa vuoropuhelua asteen rennommissa merkeissä”, kaupunginjohtaja Johanna Luukkonen summaa.

11.9.2024 kello 18.00-19.30
Liikennesuunnittelu ja kävelyn edistämisen ohjelma. Illan aikana pohditaan myös, miltä näyttävät liikennesuunnittelun kehittäminen ja tulevaisuuden näkymät.

20.11.2024 kello 18.00-19.30.  Leikkijän ja liikkujan Hyvinkää. Miltä meidän leikkipuistomme ja liikuntapaikkamme voisivat näyttää tulevaisuudessa? Millaisia toiveita kuntalaisilla on?

Keskustelemassa ovat teemoihin liittyvät eri toimialojen asiantuntijat sekä kaupunginjohtaja Johanna Luukkonen.

Lämpimästi tervetuloa!

Etukäteiskysymyksiä voi lähettää: viestinta@hyvinkaa.fi.


Kaavaillat

Kaavoitus jatkaa kesän lomakauden jälkeen yleisölle avoimia vapaamuotoisia kaavailtoja, joissa keskustellaan ajankohtaisista kaavahankkeista ja muista maankäyttöön liittyvistä teemoista.

Kaavaillat pidetään tiistaisin 3.9., 8.10., 5.11. ja 3.12. Hyvinkään kaupungintalon aulassa (Kankurinkatu 4-6) klo 17-19. Syksyn kaavailtojen aiheista tiedotetaan lähempänä kunkin tilaisuuden ajankohtaa.

Tervetuloa tutustumaan ja keskustelemaan!


Jos sinulla on toiveita seuraaviksi kuntalaiskahvien teemoiksi, niin lähetä meille niitä tästä.

Etukäteiskysymyksiä voi lähettää viestinta@hyvinkaa.fi.

Seuraa verkkosivujemme uutisointia sekä sosiaalisen median kanaviamme:

facen kuvake instan logo twitter youtube LinkedIn

Päivitetty 26.6.2024