Rockway.fi

Mikä on Rockway.fi?

Rockway.fi on kotimainen, jo yli yhdeksän vuotta Suomessa toiminut yritys, jonka erikoisosaaminen on musiikkiopetusvideoiden suunnittelu, tuottaminen ja julkaiseminen. Se on harrastajamäärältään yksi Suomen suurimmista musiikkikouluista. Palveluun on rekisteröitynyt yli 75 000 musiikin harrastajaa. Palvelu on helppo ottaa käyttöön ja se sopii kaikenikäisille musiikinharrastajille. Palvelun käyttö ei edellytä erityistaitoja, eikä kalliiden laitteistojen hankkimista. Riittää, että on käytettävissä tavallinen uudehko kotitietokone laajakaistayhteydellä varustettuna sekä harjoiteltava instrumentti. Oppitunneissa on selkeä johdonmukaisuus, printattavat ja tallennettavat nuotit sekä tabulatuurit itseopiskeluun ja muun opiskelun tueksi. 

 

Ratamo-kirjastojen kautta lainattavat kurssit:

* Laulamisen aloittaminen

* Tekniikkaharjoituksia nais- ja miesäänille

* Kitaransoiton alkeet 1

* Viikossa leirinuotiokitaristiksi

* Rautalankaa

* Heti soittamaan bassoa

* Rock-kitaroinnin salat

* Ukulelen alkeet

* Ukulelen jatkokurssi

* Ukulelen jatkokurssi 2

* Heti soittamaan rumpuja

* Soittamaan pianoa

* Improvisoinnin alkeita pianolla

* Vapaa säestys ½

* Kehonhuoltoa muusikoille

Kurssien lainaaminen

Rockwayn kursseja on mahdollista lainata Ratamo-kirjastojen e-kirjaston kautta tai seuraavasta linkistä: http://kirjastot.rockway.fi/ratamo/. Kirjautuaksesi tarvitset kirjastokorttisi numeron.

Rockway.fi –sivulla näet kurssitarjonnan, ja kurssin kuvaketta kaksoisklikkaamalla pääset tarkastelemaan listaa kurssin sisällöstä. Jos kurssi on vapaa, voit ”lainata” sen klikkaamalla vihreää ”lainaa”-suorakulmiota. Ensimmäistä kertaa lainatessasi ohjelma pyytää sinua kirjautumaan ja antamaan nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Saat sähköpostiisi tiedon lainasta ja linkin lainaamaasi kurssiin. Laina-aika on kaksi viikkoa. Voit ”palauttaa” lainan aikaisemminkin, jos et halua jatkaa opiskelua. Jos kurssi on lainassa, voit asettua jonoon odottamaan ja saat tiedon kurssin vapautumisesta sähköpostiisi.

Huom! Rockway käyttää yhteystietojasi myös markkinointiin.

Rockway-palvelun logo ja linkki palveluun

 

Päivitetty 14.11.2019