OmaisOiva-toiminta

OmaisOiva-toiminta on Omaishoitajaliitto ry:n ja paikallisyhdistysten yhteinen toimintamuoto, jonka avulla tuetaan omaishoitajien jaksamista tarjoamalla tietoa, ohjausta ja vertaistukea mahdollisimman lähellä kotia.

Ilmoitamme toiminnastamme aamupostin yhdistyspalstalla, yhdistyksen facebookissa ja instagramissa sekä ajankohtaista-palstallamme!

OmaisOivan toimisto sijaitsee Hyvinkäällä osoitteessa Kansankatu 10 B 28.
(Käynti on sisäpihan puolelta B-rapun vierestä)

OmaisOivan toimintamuodot

  • OmaisOiva-kioskeissa ja kahviloissa

saat tietoa omaishoidosta ja erilaisista tuista ja palveluista. Voit myös vaihtaa kokemuksia toisten omaishoitajien kanssa ja kuulla Omaishoitajat ja Läheiset yhdistyksen toiminnasta. Toiminta on maksutonta, kaikille avointa ja siihen ei tarvitse ilmoittautua eikä sitoutua.

  • OmaisOiva-ryhmissä

voit jakaa ajatuksia ja tunteita toisten omaishoitajien kanssa. Ryhmät kokoontuvat säännöllisti lähellä omaishoitajia ja tarjoavat vertaistukea samanlaisessa elämätilanteessa oleville.

  • Omaishoitajien OVET-valmennuksesta

saat tietoja, taitoja ja tukea omaishoitajana toimimiseen. 16 tuntia kestävä valmennuskurssi avaa ovia omaishoitajuuteen, yhteiskunnan tarjoamiin palveluihin ja tukimuotoihin, hoivatyöhön ja avustamiseen sekä omaishoitajan jaksamiseen ja voimavarojen kartuttamiseen.

  • OivaHetki

henkilökohtainen ohjaus ja neuvonta puhelimen, sähköpostin tai henkilökohtaisen tapaamisen merkeissä. Henkilökohtainen tapaaminen järjestyy joko OmaisOivan toimistolla tai asiakkaan kotona. Ota rohkeasti yhteyttä!

 

OmaisOiva-toiminta Hyvinkäällä:

OmaisOivassa työskentelee kaksi työntekijää,

Omaistoiminnan koordinaattori:

Minna Heikkilä, puh. 040 588 2320  mh.omaisoiva@gmail.com

Omaistoiminnan ohjaaja:

Päivi Koppelmäki puh. 044 238 6453  pk.omaisoiva@gmail.com

Päivitetty 17.2.2022