Mielenterveysyhdistys Hyvinkään Verso ry

Yhdistyksen tavoitteena on edistää kuntalaisten hyvinvointia erilaisissa elämäntilanteissa, ennaltaehkäistä sairastumista, edistää psyykkistä- ja fyysistä terveyttä sekä sosiaalista ja toiminnallista kuntoutumista.

Yhdistys tukee Hyvinkään ja lähikuntien julkista sektoria asiakastyön tavoitteissa ja kehittää yhteistyössä mielenterveyspalveluita sekä ennaltaehkäisevää työtä.

Yhdistyksen tavoitteena on saada toimintaan mukaan Hyvinkäällä ja lähikunnissa asuvia mielenterveyskuntoutujia ja heidän läheisiään sekä vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneita.

Yhdistys tarjoaa luottamuksellista, asiakaslähtöistä tukea ja toimintaa                  

Verson toiminta perustuu vertaistukeen, kunnioitukseen, tasavertaisuuteen ja vapaaehtoisuuteen.

Yhdistyksellä on palkattua henkilökuntaa, vapaaehtoistoimijoita, sosiaali- ja terveysalan opiskelijoita, työkokeilijoita sekä kuntouttavaa työtoimintaa.

Toiminta ja tapahtumat Versossa

Versotalossa järjestetään monipuolista toimintaa mm. keskusteluun- ja toimintaan perustuvia vertaistukiryhmiä.  Vapaaehtoiset ja Versossa kävijät tekevät toimitilan ylläpitoon liittyviä askareita yhdessä. Versotaloon voi tulla ryhmiin, seurustelemaan, lukemaan lehtiä tai kysymään neuvoja. Tulijoilta ei edellytetä jäsenyyttä, eikä hyvinkääläisyyttä.

>> Lue lisää Mielenterveysyhdistys Hyvinkään Verso ry:n kotisivuilta!

 

Yhteistyössä

Mielenterveyden keskusliitto ry

Hyvinkään kaupunki

Hyvinkään sairaala

Hyvinkään seudun mielenterveysseura ry

Hyvinkään seurakunta

Kela

Hyvy ry

STEA

Päivitetty 14.7.2022