Puhtauspalvelut

Olemme mukana kaupunkilaisten arjessa päivittäin. Vastaamme koulujen, päiväkotien, erilaisten toimistotilojen, kulttuuri-, nuoriso- ja liikuntatilojen puhtauspalveluista.

Puhtauspalvelut tuottavat kaupungin omistamiin ja vuokraamiin tiloihin asiakkaiden tarpeiden mukaisia palveluja omien ammattilaisten tuottamina. Siivottavaa pinta-alaa meillä on n. 120 000 m² yli 60 eri kohteessa. Työntekijöitä on kaikkiaan n. 80, joista osa työskentelee kouluilla ja päiväkodeissa myös ateriapalvelujen avustavissa tehtävissä.

Puhtailla ja viihtyisillä tiloilla voimme taata käyttäjille toimivat, turvalliset ja terveelliset olosuhteet. Säännöllisellä ja hyvin toteutetulla siivouksella vaikutamme omalta osaltamme myös sisäilman laatuun. Siivouskerrat on aina sovittu kohdekohtaisesti asiakkaan toiminta ja tarpeet huomioiden. Puhtauden laatutasoa seuraamme säännöllisten laadunvalvontakäyntien ja puhtausnäytteiden avulla.

Kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti käytössämme ovat vettä ja puhdistusaineita säästävät siivousmenetelmät ja suurin osa puhdistusaineista on ympäristömerkittyjä. Muutamassa kohteessa on käytössä kemikaaliton siivous. Haluamme myös pysyä alan kehityksessä mukana ja siksi olemme panostaneet robotiikan hyödyntämiseen siivoushenkilöstön apuna.

Ammattitaitoisesti toteutetulla siivouksella pidennämme kiinteistöjen pintamateriaalien elinkaarta ja ylläpidämme kiinteistön arvoa. Huolehdimme henkilöstön osaamisesta ja toimintatapojen kehittämisestä jatkuvalla perehdytyksellä ja erilaisilla koulutuksilla. Teemme säännöllistä yhteistyötä lähialueiden oppilaitosten kanssa, olemmekin tätä kautta saaneet kaupungille jo useita työntekijöitä.

Jos olet kiinnostunut sijaisuuksista tai keikkailusta, ota rohkeasti yhteyttä, me perehdytämme sinut siivouksen saloihin. Meillä on tarjolla eripituisia sijaisuuksia, koko- ja osa-aikatyötä sekä mahdollisuus sovitella työaikoja elämäntilanteesi mukaan.

 Siivooja pyyhkii asiakastilojen pöytää kirjastossa

 

Päivitetty 22.2.2023