Musiikki- ja laulukerhot

Päivitämme sivun tietoja mahdollisuuksien mukaan. Kaupunki ei vastaa muiden kuin kaupungin omien palveluiden sisällöstä tai mahdollisista muutoksista niissä.


Muu musiikki- ja lauluaiheinen toiminta Hyvinkäällä:

  • Hyvinkään opisto
    Kevään 2021 kursseille ilmoittautuminen on alkanut 7.12. ja on käynnissä koko kevään netissä tai puhelimitse ma-to klo 9-15, pe klo 9-14.

  • Hyvinkään Oratoriokuoro
    Hyvinkään Oratoriokuoro on vuonna 1977 perustettu suurkuoro, joka koostuu ammattilaisista ja pitkän linjan musiikin harrastajista. Esitämme pääasiassa suurimuotoisia kuoroteoksia, kuten oratorioita, messuja, motetteja sekä muuta sakraalimusiikkia.

  • Hyvinkään Salonkiorkesteri
    Vuonna 1997 perustettu Hyvinkään Salonkiorkesteri kokoaa yhteen muusikoita ja musiikin harrastajia Hyvinkäältä ja lähipaikkakunnilta.

  • Naiskuoro Solina, Naiskuoro Solina on n. 40 laulajan muodostama iloinen ja energinen kuoro. Laulamme 3-6 -äänisesti ja esiinnymme aktiivisesti erilaisissa tilaisuuksissa. Pääasiassa ohjelmistomme koostuu suomalaisista ja pohjoismaisista kansanmusiikkihenkisistä uusista teoksista ja sovituksista. Kuoroamme johtaa MuM Nina Melasalmi. Kuoroomme on koelaulu.

Puuttuuko jotakin? Lähetä korjausehdotus sivulinkin kera osoitteeseen taivi.toikka@hyvinkaa.fi.

Päivitetty 24.10.2022