Kurkkaa kaupungin työntekijöiden arkeen

Tervetuloa mukaan seuraamaan, mitä kaupunkimme organisaatioon kuuluu!

Kaupunginjohtaja Johanna Luukkonen käynnistää blogisarjan.


Luet nyt kaupungin viikkoblogien ensimmäistä blogitekstiä. 

Tällä kertaa en aio kertoa omasta työstäni, vaan valotan hieman ajatusta siitä, mitä on tulossa. Jos haluat seurata työtäni, jaan pieniä hetkiä ”Kaupunginjohtaja Johanna Luukkonen”- facebook-sivullani. Sivua voi seurata, vaikka itse ei olisi facebookissa, koska se on julkinen ja näkyy siten internetselaimen avulla.

Avaan ajatusta tulevasta blogiviestittelystä, jolla tuodaan lukijalle kaupungin yksiköiden toimintaa luettavaan muotoon ja siten lähemmäs niin kaupunkilaisia kuin verkostoamme. 

Mitä tulevalla Hyvinkään kaupungin blogisivustolla on?

Blogimme on verkkosivusto, jonka sisältöä kirjoittaa useampi henkilö omalla vuorollaan. Sisältöä tuotetaan enemmän tai vähemmän säännöllisesti noin kahden viikon välein. Loma-aikoina saattaa tulla hieman pidempää viivettä. 

Blogissa voi tekstin lisäksi olla kuvia ja videoita. Kuva kertoo lukijalle joskus enemmän kuin teksti. Lisäksi kokonaisuutta on syvennetty tekstillä hieman laajemmin kuin muissa sosiaalisen median kanavissa.

Kaupungin etusivulla uusin blogikirjoitus löytyy aina ensimmäisenä kuvallisena uutisena. Pääset myös lukemaan aiempia blogitekstejä, jotka ovat löydettävissä helposti blogisivustoista myös myöhemmin. Ne eivät häviä sieltä, jos haluat palata niihin uudelleen.

Toivon kovasti, että te lukijat saisitte monipuolisesti tarinaa kaupungin eri yksiköiden arjesta. Yksiköiden toiminnan näkyväksi tekeminen on meille tärkeää.

Hyvinkään kaupungilla on useita eri some-kanavia, joissa välittyy tietoa tulevista ja ajankohtaisista tapahtumista. Niitä kannattaa ilman muuta seurata! Uudet blogitekstit täydentävät eri viestintäkanaviamme. Löydät kaupungin viralliset somekanavat tämän linkin kautta: https://www.hyvinkaa.fi/uutissivut/hyvinkaan-kaupungin-sosiaalisen-median-kanavat  

Vuosi on jaettu kaupungin yksiköiden ja viranhaltijoiden kesken, jolloin eri toimialoilta kirjoitetut blogit tuovat vuoden aikana laajan ja kyseiseen ajankohtaan sijoittuvaa tekemistä Hyvinkään kaupungin työntekijöistä, toiminnoista ja palveluista. Kirjoittaja voi olla työntekijä, yksikön esimies tai toimialan johtava viranhaltija. Ja kyllä minäkin sinne omalla vuorollani tekstin aina kirjoitan.

Blogissa kirjoittaja lähestyy arkea oman yksikön tai työn näkökulmasta käsin kertoen siitä, mitä kirjoittajalla on työpöydällään, mitä kuuluu työarkeen, minkälaisia asioita ja teemoja tai ajankohtaisia asioita on yksiköissä meneillään.

Kaupunki ei halua olla kasvoton, vaan haluamme olla lähellä kaupunkilaisia tarinoillamme, joista meidän kaikkien on syytä olla iloisia ja ylpeitä. Meillä on henkilökunta, josta itse olen iloinen - moni asia on arjessamme hyvin.

Monesti kysytään, tietävätkö kaupunkilaiset oikeasti, mitä kaikkea palveluiden parissa tapahtuu? Nyt pääsette lähemmäksi näkemään pienen siivun verran arjen työtämme, joka on täynnä aitoja kohtaamisia asiakkaiden kanssa tai työtä, joka mahdollistaa asioiden toteuttamista laadukkaasti.

Toivottavasti viihdyt tarinoidemme parissa ja pääset kuulemaan yksiköistä, joiden palveluissa et välttämättä ole asiakkaana.

Viestintä on tärkeä osa avoimuutta ja vuorovaikutusta. Lähde siis mukaamme!

Blogiterveisin

Johanna Luukkonen
Kaupunginjohtaja

Johanna Luukkonen

 

Päivitetty 28.4.2022