Siirry pääsisältöön

Alakoulun pelisääntöjä

1. Ulkotakit, käsineet ja päähineet laitetaan käytävän naulakkoon ja ulkokengät naulakon alle ennen luokkaan menoa.

2. Ruokailussa oppilaan tulee noudattaa hyviä ruokailutapoja.

3. Opettajan ohjetta tai kehotusta tuntityöskentelyssä, välitunneilla, ruokailussa tai retkillä tulee noudattaa.

4. Mikäli oppilas käyttäytyy huonosti, hän saa merkinnän wilmaan ja/tai ns. valkoisen lapun kotiin huoltajalle vietäväksi. Jos näitä huomautuksia kertyy 3 kpl, seuraa siitä 1 tunnin jälki-istunto.

5. Jokaisesta selvittämättömästä poissaolosta seuraa yhteydenotto huoltajiin. Jos sairastut kesken päivän, tarvitset kotiinlähtöluvan. Pyydä lupa terveydenhoitajalta tai opettajalta, jotka ottavat yhteyden huoltajiin.

6. Poistuminen koulun alueelta ilman lupaa kesken koulupäivän on kielletty. Koulun alueella ei saa skeitata klo 8-15 välisenä aikana.

7. Kännykät pidetään äänettömällä koulun alueella. Musiikkia saa kuunnella välitunnilla vain soittimella kuulokkeiden kautta, ei puhelimesta. Videoiminen, kuvaaminen tai äänittäminen on koulussa kielletty. Oppilas saa opettajalta luvan kännykän käyttöön, jos se koulupäivän aikana on välttämätöntä.

8. Purukumia ei koulussa syödä eikä näin ollen kannata mukaan ottaa. Jos ruokailun jälkeen haluaa ottaa xylitolia, se otetaan pastillin muodossa heti ruokailun jälkeen.

9. Koulun pyöräretkillä ja luistelutunneilla pyöräilykypäränkäyttö on pakollista. Koulumatkat oppilaan tulee tehdä turvallisesti ja liikennesääntöjä noudattaen. Siis kypärät päähän koulumatkallekin pyöräiltäessä!

Päivitetty 15.5.2017 Tulosta