Kouluyhdistys

VEHKOJAN KOULUYHDISTYS

Koulussamme toimii aktiivinen kouluyhdistys, joka järjestää toimintaa ja tapahtumia oppilaille, vanhemmille ja opettajille Lisäksi kouluyhdistys tekee aloitteita mm. kaupungin opetuslautakunnalle, liikennesuunnitteluun ja opettajainkokoukselle sekä jakaa stipendejä ja toiminta-avustuksia mm. koulun välinehankintoihin. Kouluyhdistys oli merkittävänä vaikuttajana Vehkojan koulun lähiliikuntapaikan saamisessa ja lisäksi Anttilan koulun luona olevat suojatien vilkkuvalot ovat Kouluyhdistyksen aktiivisen työn tulosta.

Tämän lukuvuoden aikana tulemme jatkamaan toimintaa ylläpitääksemme koulun ja kotien yhteistyötä sekä vahvistaaksemme yhteisöllisyyttä.  Iloinen kevättapahtumamme Vehkojan Vilinät tulee olemaan tämänkin kauden suurin yhteisponnistuksemme. Kouluyhdistys näkyy ja kuuluu myös muissa koulun tapahtumissa.

Viime vuonna hankituilla varoilla kouluyhdistys lahjoitti mm. kirjoja koulun kirjastokokoelmaan ja stipendejä oppilaille. Yhdistys pyrkii myös tänä vuonna tukenaan koulun toimintaa ja kerää varoja mm. tapahtumissa ja viime vuonna suositun, Aineettoman lahjan myynnillä. Yhdistykselle voi tehdä myös lahjoituksia vapaaehtoisen kannatusmaksun muodossa.  

Vuosikokouksessa yhdistyksen johtokuntaan valittiin Saila Terho, Su-Hyun Pitkänen, Riitta Rämä, Mervi Gardemeister, Taina Peltola ja Katariina Piri. Opettajajäseninä jatkavat Merja Santapukki ja Harri Virtanen. Yhdistyksen oppilasjäseninä toimivat Terho Turunen ja Ella Manninen. Puheenjohtajaksi valittiin Outi Pyrhönen.

Olisiko Sinulla kiinnostusta ja mahdollisuutta tulla mukaan kouluyhdistyksen toimintaan? Kokouksemme ovat avoimia, voit siis tulla kuulolle ja toimimaan missä tahansa vaiheessa vuotta. Kokoonnumme muutaman kerran vuodessa, aika ja paikka ilmoitetaan Wilmassa. Osallistua voit pienemmin tai isommin, juuri sen verran kuin Sinulle sopii. Kaikenlainen apu on meille tärkeää: suunnittelu ja toiminnan eteenpäinvieminen, mutta erityisesti tapahtumissa mukana olo ja osallistuminen. Toiminnasta saat hyvän mielen ja tuotat samalla iloa koko koulun väelle. Lisätietoja voit kysyä kaikilta meiltä johtokunnan jäseniltä.

Tule Sinäkin mukaan mukavaan toimintaan!

Värikkäin syysterveisin

Outi Pyrhönen, kouluyhdistyksen puheenjohtaja.

 

Kannatusmaksu on yhdistykselle tärkeä osa varojen hankintaa. Vaikka et ehtisikään mukaan toimintaan, voit osallistua maksamalla vapaaehtoisen kannatusmaksun.  Kannatusmaksut käytetään ainoastaan oman koulun oppilaiden hyväksi. Kannatusmaksun, 10 euroa (tai halutessasi enemmän),   voit maksaa yhdistyksen tilille.

 Vehkojan kouluyhdistys

 FI14 5062 0320 3202 31

Viitenumero: 2370

 

Lisätietoja:Saila Terho, puh. 0400 430 615   saila.terho (ät) pp1.inet.fi

Päivitetty 6.9.2021