Paikkakunnan palvelut

Aamuposti

Verkossa voi tutustua sähköiseen Aamupostiin. Lue päivän pääuutiset tai näköislehteä. Aamupostin tilaajat voivat lukea minkä tahansa päivän näköislehden ja sähköinen sunnuntainumero on aina kaikkien luettavissa.

Taito Etelä-Suomi ry

Taito Etelä-Suomi ry edistää ja kehittää suomalaista käsityöperinnettä, kädentaitoja ja yrittäjyyttä. Yhdistyksen käsityökeskukset, käsityökoulut, kansallispukuneuvonta ja yrityspalvelut tarjoavat monipuolisia käsityön palveluja alan harrastajille ja ammattilaisille.

Hyvinkääsali

Hyvinkääsalin tarjonta koostuu mm. konserteista, messuista, teatteriesityksistä, näyttelyistä ja yksityistilaisuuksista. Hyvinkääsalin omilta sivuilta pääsee tarkastelemaan ohjelmaa tarkemmin.

Hyvinkään kameraseura ry

Hyvinkään kameraseuran sivuilla voi tutustua seuran toimintaan, sääntöihin tai esimerkiksi kuvagalleriaan. Sivuilta löytyy myös seuran puheenjohtajan yhteystiedot, jos haluaa tietää toiminnasta lisää.

Hyvinkään kaupunginmuseo

Hyvinkään kaupunginmuseon tarkoituksena on auttaa hyvinkääläisiä tutustumaan oman kaupunkinsa historiaan. Museon tilat sijaitsevat vanhalla villatehtaalla.

Hyvinkään opisto

Hyvinkään opiston tarkoituksena on toteuttaa sivistyksellistä tasa-arvoa ja tarjota ajankohtaista opetusta kaikille kansalaisille, ammatista tai koulutustaustasta riippumatta. Opetusohjelmassa on mukana mm. vieraita kieliä, tietokoneopastusta, käsitöitä ja terveyteen liittyviä kursseja.

Hyvinkään seurakunta

Hyvinkään seurakunnan omille sivuille on kattavasti kerätty tietoa seurakunnan tapahtumista sekä muista kirkollisista aiheista. Etusivulta löytyy esimerkiksi tapahtumakalenteri sekä linkkejä ajankohtaisuuksiin.

Hyvinkään taidemuseo

Vaihtuvissa näyttelyissä esitellään taidehistoriaa ja nykytaidetta kotimaasta ja ulkomailta. Museon näyttelyihin liittyen järjestetään konsertteja, työpajoja ja taidekasvatusohjelmia, joiden toteutus tehdään yhteistyössä koulujen ja päiväkotien kanssa.

Kaupungin tapahtumakalenteri

Hyvinkään oma tapahtumakalenteri. 

Onnensilta

Järjestökeskus Onnensilta tarjoaa monenlaisia palveluja. Sen lisäksi, että se järjestökeskuksena toimii kokous- ja arkistointitilana yhdistyksille, voivat kuntalaiset käydä keskuksen tiloissa käyttämässä esimerkiksi tietokonetta, verenpainemittaria ja kuntopyörää.

Sosiaalipalvelut

Hyvinkään kaupungin kotisivuilla on erikseen jaoteltu ikääntyvien palvelut. Sivuilta löytyy tietoa esimerkiksi kotihoidosta ja vanhainkodeista.

Päivitetty 30.4.2020