3D-kaupunkimalli

Hyvinkään kaupunkimallissa voit tutkia kaupunkia eri suunnista ja etäisyyksiltä. Nopeat navigointiohjeet löydät palvelun oikean reunan i-napin takaa.

Palvelussa voit mistä ja milloin vain tutustua suunnitelmiin, joita sekä kaupungin organisaatio että yksityiset kiinteistö- ja rakennusalan yritykset julkaisevat sekä keskustella suunnitelmista palveluun liitetyn Facebook-kanavan kautta. Voit myös julkaista kommenttisi suoraan 3D-mallissa puhekupla-toiminnolla, jonka löydät palvelun oikeasta yläreunasta kun olet tutustumassa suunnitelmiin. 

Kutsumme sinut mukaan myös ideoimaan keskustan kehittämistä, sillä palvelu sisältää helppokäyttöiset toiminnot omien 3D-suunnitelmien tuottamiseen ja julkaisuun. Jos haluat tallentaa ja julkaista suunnitelmasi, tulee sinun kirjautua palveluun. Kaikki suunnitelmat julkaistaan nimimerkein, joten jos et halua julkaista nimeäsi, älä käytä sitä nimimerkkikentässä. Noudata palvelussa kerrottuja punaisella painettuja ohjeita.

Palvelun kehittäminen on sidoksissa selainteknologian kehityksen kanssa. Se on testattu toimivaksi CHROME-selaimella sekä uusimmilla IE-versioilla. Suosittelemme CHROME-selaimen käyttöä. 

Hyvinkään osallistava kaupunkimalli on kehitetty hallituksen digitaalisaation kärkihanketta toteuttavana Kiradigi-kehityshankkeena yhteistyössä teknologiayritysen Sova3D Oy:n ja TerraSolid Oy:n kanssa. Myös kolme Hyvinkään kaupungin alueella toimivaa kiinteistöalan yritystä - BRA kiinteistöt Oy, Kallioinen Yhtiöt Oy ja Rentto Oy - ovat osallistuneet tähän mittavaan kehityshankkeeseen. 

Lisätietoja: paivi.tiihonen@hyvinkaa.fi

www.facebook.com/HyvinkaanKeskustanKehittaminen

 

Hyvinkään 3D-kaupunkimalli oli syksyllä 2018 esillä Finlandia-talon kansainvälisessä WDBE-tapahtumassa. Tutustu kehityshankkeesta tehtyyn englanninkieliseen videoon:

 

 

Päivitetty 24.9.2018 Tulosta

   
    Linkki kaupungin etusivulle

 

 

 In English 

  

Lähetä e-kortti

 

Työntekijöille: 
webmail
Opettajat:
- outlook.com/edu.hyvinkaa.fi 

OTA YHTEYTTÄ

PL 86 / Kankurinkatu 4-6
05801 Hyvinkää
p. 019 459 11*
kirjaamo@hyvinkaa.fi
    
Kartta Villatehtaan alueesta 

Kaupungin sähköpostiosoitteet:
etunimi.sukunimi@hyvinkaa.fi
   
Avoinna:
ma-to klo 8-16, pe klo 8-15

   

PALAUTE

Lähetä palautetta

Puhelinvaihde 019 459 11*

VERKKOLASKUT & OSOITE

Verkkolaskutunnus  ja osoite:

verkkolaskuosoite OVT003701258660

operaattori CGI 003703575029

Kaupungin Y-tunnus: 0125866-0

 

PAPERILASKUJEN TOIMITUKSET:
  

Hyvinkään kaupunki
Ostolaskujen käsittely
PL 1
05801 HYVINKÄÄ