Hyvinkään 3D-kaupunkimalli

Hyvinkään 3D-kaupunkimallissa voit tutkia visuaalisesti erittäin laadukasta, kolmiulotteista kaupunkia eri suunnista ja etäisyyksiltä. (Nopeat navigointiohjeet löydät palvelun oikean reunan i-napin takaa).

Sekä kaupungin organisaatio että yksityiset kiinteistö- ja rakennusalan yritykset voivat julkaista 3D-kaupunkimallissa omia 3D-suunnitelmiaan. Voit kommentoida kaikkia julkaistuja suunnitelmia puhekuplatoiminnon avulla suoraan 3D-kaupunkimalliin. Suunnitelmista voidaan myös keskustella kaupunkimalliin liitetyn Facebook-kanavan kautta.

Kutsumme sinut nyt mukaan ideoimaan keskustan kehittämistä, sillä palvelu sisältää helppokäyttöiset toiminnot myös omien 3D-suunnitelmien tuottamiseen ja julkaisuun. Jos haluat tallentaa ja julkaista suunnitelmasi, tulee sinun kirjautua palveluun. Kaikki suunnitelmat julkaistaan nimimerkein, joten jos et halua julkaista nimeäsi, älä käytä sitä nimimerkkikentässä. Noudata palvelussa kerrottuja punaisella painettuja ohjeita.

Palvelun kehittäminen on sidoksissa selainteknologian kehityksen kanssa. Palvelu on testattu toimivaksi CHROME-selaimella sekä aivan uusimmilla IE-versioilla. Suosittelemme CHROME-selaimen käyttöä. 

Hyvinkään osallistava kaupunkimalli on kehitetty hallituksen digitaalisaation kärkihanketta toteuttavana Kiradigi-kehityshankkeena yhteistyössä kahden teknologiayrityksen, Sova3D Oy:n ja TerraSolid Oy:n kanssa. Myös kolme Hyvinkään kaupungin alueella toimivaa kiinteistöalan yritystä - BRA kiinteistöt Oy, Kallioinen Yhtiöt Oy ja Rentto Oy - ovat osallistuneet tähän mittavaan kehityshankkeeseen. 

Hyvinkään kaupunki on kuntasektorin edelläkävijä selainpohjaisen ja osallistavan 3D-kaupunkimallin kehittämisessä ja soveltamisessa.

Lisätietoja: paivi.tiihonen@hyvinkaa.fi

 

Kaupunkimalliin liitetyn Facebookin löydät täältä:www.facebook.com/HyvinkaanKeskustanKehittaminen

Päivitetty 13.8.2019 Tulosta

   
    Linkki kaupungin etusivulle

 

 

 In English 

  

Lähetä e-kortti

 

Työntekijöille: 
webmail
Opettajat:
- outlook.com/edu.hyvinkaa.fi 

OTA YHTEYTTÄ

PL 86 / Kankurinkatu 4-6
05801 Hyvinkää
p. 019 459 11*
kirjaamo@hyvinkaa.fi
    
Kartta Villatehtaan alueesta 

Kaupungin sähköpostiosoitteet:
etunimi.sukunimi@hyvinkaa.fi
   
Avoinna:
ma-to klo 8-16, pe klo 8-15

   

PALAUTE

Anna ja lue palautetta

VERKKOLASKUT & OSOITE

Verkkolaskutunnus  ja osoite:

verkkolaskuosoite OVT003701258660

operaattori CGI 003703575029

Kaupungin Y-tunnus: 0125866-0

 

PAPERILASKUJEN TOIMITUKSET:
  

Hyvinkään kaupunki
Ostolaskujen käsittely
PL 1
05801 HYVINKÄÄ