Uimaopetus

Kesäuimakoulut 2022

Hyvinkään kaupungin liikuntapalveluiden järjestämät kesän uimakoulut ovat kahden viikon pituisia, poikkeuksena perheuimakoulu, mikä on kestoltaan viikon. Ryhmäkoko on 12, AA-uimakoulussa 8. Lapsen tulee täyttää ryhmään vaadittava ikä osallistumisvuoden aikana. Lapsen on osattava pukeutua ja peseytyä omatoimisesti. Uimakoululaisia ei ole vakuutettu uimakoulun aikana.

Uimakoulut kokoontuvat Sveitsin uimalassa arkipäivisin (ma - pe) 1tunti 15min kerrallaan, josta uintiaika on n. 45min. Juhannusaattona ei ole opetusta. Uimaopetus toteutetaan uimalan sisä-altaissa.

 Uimakoulujen jaksot kesällä 2022:

  1. 6.6.-17.6.
  2. 20.6.-1.7. (ei 24.6)
  3. 4.7.-15.7.
  4. 18.7. - 29.7.

Uimakoulumaksu 58 € laskutetaan hellewi-järjestelmän kautta. Maksu sisältää opetuksen, uimalan sisäänpääsyn ja yhden taitoja vastaavan uimamerkin.

UIMAKOULUJEN TARKEMMAT SISÄLLÖT SEKÄ UINNINTAVOITETAULUKKO

UIMAKOULUJAKSOT

ILMOITTAUDU TÄSTÄ 
Vapaita uimakoulupaikkoja voi tiedustella 1.7. saakka numerosta 0400531024. Tämän jälkeen paikkoja voi tiedustella numerosta 0408349975.

Ohjeita vanhemmille:

Kun klikkaatte itsenne ilmoittautumisjärjestelmään, valitkaa kurssilistasta oikea uimakoulu lapsenne lähtötaitojen ja ajankohdan (alkamispäivämäärä ja kellonaika) mukaan. Ryhmät ovat aikajärjestyksessä.

Tuokaa uimakoululaisenne hieman ennen uimakoulun alkamista uimalan vanhan sisäänkäynnin eteen (b-ovi), josta uimaopettaja hakee oppilaat ja jonne uimaopettaja palauttaa oppilaat. Olettehan täsmällisiä tuonti- ja hakuaikojen suhteen.

Kirjoittakaa lapsenne nimi kaikkiin uimavarusteisiin. Pakatkaa uintireppu yhdessä, jotta lapsenne tunnistaa omat tavaransa. Kellukkeita ynnä muita apuvälineitä ei tarvita. Uimakouluun tulee valita sellaiset vaatteet, jotka lapsi saa itse puettua uinnin jälkeen. Uimaopettaja auttaa tarvittaessa, mutta uintiaikaa ei kannata hukata liian vaikeiden vaatteiden pukemiseen.

Mikäli haluatte itse uida samaan aikaan, kun lapsenne uimakoulu pidetään, se onnistuu normaalilla uimalamaksulla ulkoaltaissa.

Päivitetty 15.6.2022