Uimaopetus

Kesäuimakoulut 2024 

Hyvinkään kaupungin liikuntapalveluiden järjestämät kesäuimakoulut ovat yhden ja kahden viikon pituisia. Ryhmäkoko on 12, AA-uimakoulussa 8. Lapsen tulee täyttää ryhmään vaadittava ikä osallistumisvuoden aikana. Lapsen on osattava pukeutua ja peseytyä omatoimisesti. Uimakoululaisia ei ole vakuutettu uimakoulun aikana.

Uimakoulut kokoontuvat Sveitsin uimalassa arkipäivisin (ma - pe) 1 tunti 15 min kerrallaan, josta uintiaika on n. 45 min. Juhannusaattona ei ole opetusta. Uimaopetus toteutetaan uimalan sisäaltaissa.

Uimakoulujen jaksot kesällä 2024:

  1. 3.6.–14.6.
  2. 17.6.–28.6. (ei 21.6)
  3. 1.7.–12.7.
  4. 15.7.–26.7.

Uimakoulumaksut: Kahden viikon uimakoulu & Perheuimakoulu 61 €
                                 Viikon uimakoulu 32 €

Maksu maksetaan uimalan kassalle. Maksu sisältää opetuksen, uimalan sisäänpääsyn ja yhden taitoja vastaavan uimamerkin.

UIMAKOULUJEN TARKEMMAT SISÄLLÖT SEKÄ UINNINTAVOITETAULUKKO

UIMAKOULUJAKSOT

Ilmoittautuminen uimakouluihin alkaa to 2.5. klo 12.00 hellewin netti-ilmoittautumisen kautta. Ilmoittautuminen uimakouluihin päättyy su 26.5 klo 23:59:59 ja vapaita paikkoja voi tiedustella ma 27.5. alkaen numerosta 0400 531 024.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ (varsinainen ilmoittautuminen aukeaa 2.5. klo 12.00).
Pääset kuitenkin jo nyt katsomaan kurssien sisältöjä sekä harjoittelemaan ilmoittautumista yllä olevan linkin kautta.

Ohjeita vanhemmille:

Kun klikkaatte itsenne ilmoittautumisjärjestelmään, valitkaa kurssilistasta oikea uimakoulu lapsenne lähtötaitojen ja ajankohdan (alkamispäivämäärä ja kellonaika) mukaan. Ryhmät ovat aikajärjestyksessä.

Tuokaa uimakoululaisenne hieman ennen uimakoulun alkamista uimalan vanhan sisäänkäynnin eteen (b-ovi), josta uimaopettaja hakee oppilaat ja jonne uimaopettaja palauttaa oppilaat. Olettehan täsmällisiä tuonti- ja hakuaikojen suhteen.

Kirjoittakaa lapsenne nimi kaikkiin uimavarusteisiin. Pakatkaa uintireppu yhdessä, jotta lapsenne tunnistaa omat tavaransa. Kellukkeita ynnä muita apuvälineitä ei tarvita. Uimakouluun tulee valita sellaiset vaatteet, jotka lapsi saa itse puettua uinnin jälkeen. Uimaopettaja auttaa tarvittaessa, mutta uintiaikaa ei kannata hukata liian vaikeiden vaatteiden pukemiseen.

Mikäli haluatte itse uida samaan aikaan, kun lapsenne uimakoulu pidetään, se onnistuu normaalilla uimalamaksulla ulkoaltaissa.

Päivitetty 8.4.2024